Viete o nejakej brigade na ktoru nemusim mat obciansky???
Cavko mam 13 a prachy ziadne ,preto si musim zarobit,lebo takto to uz dalej nejde --od rodicov peniaze nedostavam lebo sami nemaju-- preto sa vas chcem opytat ci neviete o nejakej brigade kde netreba obciansky ,v brezne pochybujem ze sa nieco najde...pl
Myslím, že v 13-tich nezoženieš žiadnu oficiálnu brigádu. Buď sa musí nájsť človek ktorý si ťa vezme niekde aby si mu pomáhal, alebo cez rodinu si niečo vybaviť:/
@janehonda ty si myslis, ze ked budes mat obciansky budes mat aj brigadu? sibe ti ? to s tym nic nema spolocne, mam 15, obciansky a brigadu nemam, cize sa na to nespoliehaj
tazko... druhy obciansky s lepsim vekom sa ti asi neoplati na tie dva mesiace zhanat, tak radsej si uzi leto najdi si frajera, ten nech ti kofolky plati
@cathy101 15rocnych este nemaju radi, od 16 beru uz vsade skoro.
Prečo Vám to všetkým pripadá tak ukrutne vtipné? Proste má trinásť potrebuje peniaze, ja tiež, jediný rozdiel je v tom, že mám o rok viac. A nič z toho. A k téme. Neviem, netuším, sama sa o to snažím alebo sa na to vykašli a čakaj kým ti bude viac
hej hej vsetci tu mate pravdu jak ja som mal 13 ani som nepoznal co to alkohol a nocny zivot a tote deti male uz po meste v noci pijany behaju ...no je toto normalne ? ? ?
Aj deti maju vydavky.... kina, lunaparky , kofola s kamosmi ,
ja som v trinastich chodil s kamosom na ryby do trstinskeho jazera (nestalo to za moc same karasy ) ale bolo to fajn.... a taka vybava tiez cosi stoji
pizzaaaa
Pri vsetkej ucte len idiot moze za pojmom zabava vidiet len chlast a ''nocny zivot''.
Vacsina z nas sa v tom veky pytala - mami das mi na toto a na toto ?
Ona sa pyta, ci ma sancu najst si brigadu.
Nuz.... nema , ale preco sa jej smejete to skutocne nechapem. Pravdepodobne nejaka forma mne scela cudzej prizemnej a neodovodnenej nadradenosti , ktora poukazuje na vasu mentalnu obmedzenost, slabu pamat a empaticke schopnosti na bode mrazu.
ja som nepisal ze zabava je nocny zivot a chlast .---ja som len opisal situaciu dnesnych 13rocnych deti co chodia po vonku do noci a chlastaju jako dospelí a este nieco 13 rocne dievca si asi trochen tažko najde robotu preto je odkazana na rodicov ... 13rocne deco by nemalo co pracovat
Ja mám v lete 15 a keď som v lete potrebovala prachy šla som roznášať letáky a bolo to lepšie a viac to vynieslo ako zakladať tu diskusie,oficiálnou cestou nezoženieš žiadnu brigádu,ale ked si chceš privyrobiť pár eur tak tie letáky sú celkom fajn teda pokiaľ nečakáš nejaké vysoké sumy.Ja som za víkend dostala asi 15-20 eur neviem presne a na tie moje "výdavky" mi to maximálne stačilo
heh diki,tie letaky aj som chcela len som zistila ze akurat na to musim mat 15...to neni feeer.
a ako som uz pisala nema zmysel si od rodicov pytat peniaze na kofolu,kino...pretoze oni sami nemajuuu (v zivote som na kofole nebola,v kine 2-krat ked som bola mala a ked ideme s triedou na predstavenie nikdy inokedy)
a vdaka vsetkym ktory sa mi snazili seriozne pomoct
@mirek123 tak ak nemá čo pracovať, tak daj jej rodičom lepšie platenú prácu, aby mohla mať aj vreckové.........
@janehonda vieš čo..........si schopná šiť, štrikovať, niečo vyrábať? mohla by si predávať voľaké somariny.....ale opäť, povolenie na predaj musí vybaviť ktosi plnoletý
@loollindussiq hmmm co ja viem....zda sa mi to take divne,lebo ani my dve sa osobne nepozname....a este k tomu chces od bratranca aby vzal uplne nezname dievca na brigadu...fakt diki ale neviem co by na to povedal tvoj bratranec a hlavne MOJA MAMA
@janehonda ďalšia reakcia, úplne odveci, ty si nechápavá ? ja som nepovedala, že ti chcem zohnať brigádu, ale že JA BY SOM SI JU V BREZNE ZOHNAŤ VEDELA.. omg dievča, kým niečo napíšeš, tak si 5 krát prečítaj predošlí príspevok, prípadne ten, na kt. reaguješ
@janehonda mne nie, teda nie, že by som bola neomylná, ale čítam poriadne a pre istotu vždy aj 2-3 krát ! Ale nechala som to v tejto diskusii tak, ako si si dúfam všimla a spätne m sa k tomu vrátila až po viac ako mesiaci, keď si v inej ankete zas niečo zle pochopila.. Zamysli sa nad sebou a vyvaruj sa podobných chýb.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
zožeň si chlapa
@cathy101 15rocnych este nemaju radi, od 16 beru uz vsade skoro.
ja som v trinastich chodil s kamosom na ryby do trstinskeho jazera (nestalo to za moc same karasy ) ale bolo to fajn.... a taka vybava tiez cosi stoji
pizzaaaa
Pri vsetkej ucte len idiot moze za pojmom zabava vidiet len chlast a ''nocny zivot''.
Vacsina z nas sa v tom veky pytala - mami das mi na toto a na toto ?
Ona sa pyta, ci ma sancu najst si brigadu.
Nuz.... nema , ale preco sa jej smejete to skutocne nechapem. Pravdepodobne nejaka forma mne scela cudzej prizemnej a neodovodnenej nadradenosti , ktora poukazuje na vasu mentalnu obmedzenost, slabu pamat a empaticke schopnosti na bode mrazu.
Ked uz to chceme merat.
a ako som uz pisala nema zmysel si od rodicov pytat peniaze na kofolu,kino...pretoze oni sami nemajuuu (v zivote som na kofole nebola,v kine 2-krat ked som bola mala a ked ideme s triedou na predstavenie nikdy inokedy)
a vdaka vsetkym ktory sa mi snazili seriozne pomoct
@janehonda vieš čo..........si schopná šiť, štrikovať, niečo vyrábať? mohla by si predávať voľaké somariny.....ale opäť, povolenie na predaj musí vybaviť ktosi plnoletý
To si mala cez známosť,alebo si našla inzerát na nete?