Všetkými desiatimi, tak aby som sa nedívala na klávesnicu, písať neviem. Viem však, kde presne sa nachádzajú ktoré klávesy a aj napriek tomu, že píšem asi iba 4 prstami, tak píšem strašne rýchlo.
ja som sa ucila sama, nepotrebujem sa pozerat na klavesnicu, a ci pouzivam vsetkych 10 - pouzivam, cas od casu, vacsinou je to ale o nejakych 8-9 prstoch (ten spominany palec)
ľavá ruka:palec, ukazovák, prostredník a prstenník na písanie na klávesnici, malíček väčšinou stojí na ctrl a shifte, ale používam ho aj na písanie a
pravá ruka: malíček stojí na entery a palec na medzerníku ale niekedy aj tie nízke písmena napríklad nm.,_ a tak .. a zbytok na písanie a píšem hrozne rýchlo, rekórd v súvislej ANGLICKEJ vete mám 120wps (words per second)
@kevin nejde o to ako rychlo pises, ale "velicina" WPS ako words per second je dost kokotina, resp. velicina v megazatvorkach, lebo slovo(word) nema nejak presne dany pocet znakov a obavam sa, ze to je podobne, ako merat vykon procesora v terraherzoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ľavá ruka:palec, ukazovák, prostredník a prstenník na písanie na klávesnici, malíček väčšinou stojí na ctrl a shifte, ale používam ho aj na písanie a
pravá ruka: malíček stojí na entery a palec na medzerníku ale niekedy aj tie nízke písmena napríklad nm.,_ a tak .. a zbytok na písanie a píšem hrozne rýchlo, rekórd v súvislej ANGLICKEJ vete mám 120wps (words per second)
» www.typingtest.com/...
ak ta bavi este rychle pisanie, tak www.typeracer.com
@kevin píše rýchlejšie, ako Chuck Norris hovorí
(ale nesmie sa to rozkríknuť, lebo nám kevina príde Chuck rozkopať )
tak ja neviem, na nb som teraz dal rekord 98wpm.. ale viem, že na pc to bolo určite cez 112..
neee ja nemožem