Ak na nu nebudes dorazat a prilis ju otravovat a nie je zadana, tak vacsina dievcat by nemala mat problemy, ak to nespravis prilis pofiderne...(a tiez, pokial vam rozhovor neviazne uz na pokeci)
jj viem ..ale nejde to zas z minuty na minutu pokial vylucis sposob narovinu sproste sa jej to spytat ...ale tak do hodky intenzivneho pisania to z nej nenapadne dokazem vytiahnut ...proste neviem vytiahnem z nej vsetko nenapadne ak chcem ..
lepšie si len písať a radšej nič nečakať, ak sa niečo pritrafí tak je len dobre ale ja by som sa nepýtala nazačiatku či sa chce v buducnosti stretnúť teda mna by to len odplašilo
toto nerozlisis..a hlavne nieco k tomu...cez pisanie sa vztahy nerealizuju...aj ked su tam naznaky...ale..aspon pre mna...ide vzdy a vzdy len o osobny kontakt...
@13 su ludia, ako napr ja...byvam v malom mestecku kde su jebnute a skazene baby..ci uz alkoholom, alebo sexom a podobnymi hovadinami...o take ja nestojim...neda sa tu nic poriadne najst a tie dobre baby uz niekoho maju...cize u ludi ako ja je mozne len zoznamenie cez net...takze preto takato otazka
podla mna s ato da zistit, ale to je asi vekom dotycnej, kt ti pise...starsia=viac skusenost=hned sa neodhali...mne sa zatial dari odhalit, no ale zase ja mam zdroj sestry, od ktorych viem vsetky pikosky a hovadiny co by sa mam mohli tykat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@14 vsetci chalani chcu len tie dobre a poriadne.. no zasluzime si ich??