Černošky ani šikmáčky ma nikdy moc nelákali a čo sa týka Latiniek z Južnej Ameriky, tak ženy tam majú pekné, ale je to úplne iná mentalita , majú väčší temperament, neviem, či by som s takou ženou dokázal chodiť, za mňa iba Európanky
nemám nič proti iným etnikám a tiež ma priťahujú a viem si predstaviť nádherného človeka z každého etnika preto nerozumiem prečo to ľudia tak riešia a prečo im na tom až tak záleží.
neviem si však predstaviť čo by ma viedlo do tých končín dlhodobo, možno také japonsko a keby na mňa niekto hovoril tým nádherným jazykom, asi by som neváhal + v poslednom čase ma to tam neskutočne ťahá takže áno, nevylučujem nič.
keby bol z japonska alebo juznej korey, tak sa k nemu hned aj nastahujem
ale sak ked si s niekym sedim a este ma aj pritahuje, tak je mi jedno odkial je a fakt su strasne pritazlivi chlapi v juznej amerike, afrike a aj v azii, no aj tuto na slovensku. ja osobne mam slabost na tie dve etnika vyssie spomenute, ale ked je chlap pekny, tak je pekny bez ohladu na jeho etnikum.
Oceňujem množstvo pekný španielov, talianov, japoncov a južnokórejcov, ale na vzťah s nimi by som asi nemala, pretože je dosť možné, že by sme sa líšili v názoroch na podstatné veci. ale ktovie.
kľudne, prečo nie... černoši sa mi síce nepáčia, ale už taký kreol, mestic alebo mulat... to už je iná káva nájdu sa aj veľmi pekní indovia, japonci alebo korejci... a keby vyzeral ako Dimash Kudaibegen, tak sa k nemu rovno nastahujem a znesiem mu aj modré z neba
Afrika nie, černošky sa mi príliš nepáčia, takmer vôbec, aziatky tiež moc nie, iba niektoré, juhoameričanky áno, aj ked nejakú príliš temperamentnú, čo by to vyžadovala aj odo mňa by som nechcel, radšej taký pokojný vzťah, žiadna telenovela. Najlepšie sú proste naše slovanské devy, slovenky, češky, netreba vyhľadávať nejaké zahraničné z iných kultúr, ked máme taký poklad blízko seba.
@charlie1 maju podobne povahy ako stredoeuropanky. Mozno sa ti to len zda lebo vacsina fici na drpgach a su viac odviazane. Ale inak su skoro take ako tunajsie baby.
Pretoźe akokoľvek obmedzene to bude znieť, nedokážem si predstaviť, že môj manžel nebude pochádzať z približne rovnakého prostredia, aj čo sa kultúry, rasy, vzdelania atď. týka...
nemá to byť rasistické, kamarátov by som mala kľudne aj z druhého konca sveta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
neviem si však predstaviť čo by ma viedlo do tých končín dlhodobo, možno také japonsko a keby na mňa niekto hovoril tým nádherným jazykom, asi by som neváhal + v poslednom čase ma to tam neskutočne ťahá takže áno, nevylučujem nič.
ale sak ked si s niekym sedim a este ma aj pritahuje, tak je mi jedno odkial je a fakt su strasne pritazlivi chlapi v juznej amerike, afrike a aj v azii, no aj tuto na slovensku. ja osobne mam slabost na tie dve etnika vyssie spomenute, ale ked je chlap pekny, tak je pekny bez ohladu na jeho etnikum.
nemá to byť rasistické, kamarátov by som mala kľudne aj z druhého konca sveta...