niečo by ma napadlo pomohli by tak dve flaše tvrdého chlastu, nejaký joint alebo 3 a potom ešte tabletka viagry myslím že to by ma trochu zmäkčilo ak by som neumrel z tolkého množstva omamných látok
asi nic..uz by som mu nedala sancu,bo ked sme sa rozisli,asi to malo vyznam..nieco tam bolo,co sa nam nepacilo...a vo vztahu sa clovek zmeni,ale len velmi malo...myslim,ze malo,aby to zas fungovalo...po case by sa to aj tak dostalo do povodnych kolaji....
Ano teoreticky si viem predstaviť obnovenie vzťahu s bývalou (teda s ako-ktorou, ale nič nie je nemožné v každom prípade ma to teraz netrápi a asi ani nikdy nebude trápiť
neviem na to ospovedat, bala by som sa ze keby sme sa dali do kopy, ze sa narusi nase kamaractvo a on si potrebuje este aj tak iba uzivat a na kamaractve mi zalezi viac... ja co som sa inak s nim po polroku rozisla, lebo nemohol zabudnut na svoju byvalu a o nej casto rozpraval a potom sa z neho stala,, kurva, a my sme ostali dobrymi kamaratmi. fakt mu mozem hocico povedat, viem ze ma pochpi...
noo kebyze sa rozidem s mojim terajsim...cize by bol byvaly...tak by to nebolo o tom co by on spravil aby si ma ziskal...myslim ze vtedy je to jedno ale zalezi na tom co ty citis...ale patrim k tym ludom ktori sa nerozchadzaju pre nic za nic cize ak sa raz rozidem je to trvale rozhodnutie a ma to vazny dovod.
A ani z jednym s mojich byvalich by som uz nemohla mat vobec nic...city tam davno nie su a pritazlivost vyprchala...skor mam pocit ze po rozchode ma az odpudzuju
Už si to neviem predstaviť... Nerozišli sme sa zle práve naopak stále sme priatelia. Ale, v našom prípade to už proste nie je možné... Rozhodol sa, že bude študovať v kňažskom seminári v Nitre...
ani nahodou!!!dnes uz si s mojim byvalym neviem predstavit absolutne nic. tie dva roky snim som uplne vymazala z mysle a zacala odnznova takze fakt nie, vlastne teraz je mi z neho dost zle takze nai nahodou uz k nemu nic necitim takze nic...nic nic nic nic nic
@petika Vzrušujúce? Ani, nie. Nedokázala by som sa vzoprieť Božej vôle... Boh bol a je pre nás na prvom mieste. Bola to pre nás obrovská a ťažká skúška, ale vieme že rozchod bola správna voľba. ...i keď to tak veľmi bolelo.
hmmm.... ja sa ka svojej byvalej nevratim bo je to PIVO!!!!! ( slusne povedane ) tzv na ICQ mi napise ze sa zomnou rozchadza a ani nie minutu nat mi napise ze uz chodi z inim... odvtedy mi pisala na ICQ pokec a take ake je to s nim lepsie ine uprimnejsie a blablabla... az nakoniec som zmazal jej telefonne cislo z mobilu... na pokeci ju mam v nepriateloch... ICQ je invisible list... a skype blocked hned sa citim lepsie... aspon mam s5 svoju staru dobru sebedestruktivno-depresivnu naladu
zažila som...jednoducho sa mi znova ozval,ospravedlnil sa za jednu vec,čo povedal,a boli sme spolu...ale jednoduché to nebolo...ale krajšie rozhodne...
je to straaasne tazke ked sa to pre nejaky dovod skoncilo pre ktory to uz nejde spojit naspat... respektive ide... ale netrvalo by to dlho.. chvilku by to bolo krasne ako na zaciatku... ale po case to istee... a tie rozchody su predsa take tazkeeeeee... uz nikdy si nezacnem vztah pokial si nebudem mysliet ze "ty si ta jedinecna"... a mozno je to len ten sprosty pocit po cerstvom rozchode...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ave Maria
Gratia plena
Maria, gratia plena
Maria, gratia plena
Ave, ave dominus
Dominus tecum
Benedicta tu in mulieribus
Et benedictus
Et benedictus fructus ventris
Ventris tuae, Jesus.
Ave Maria
Ave Maria
Mater Dei
Ora pro nobis peccatoribus
Ora pro nobis
Ora, ora pro nobis peccatoribus
Nunc et in hora mortis
Et in hora mortis nostrae
Ave Maria
A ani z jednym s mojich byvalich by som uz nemohla mat vobec nic...city tam davno nie su a pritazlivost vyprchala...skor mam pocit ze po rozchode ma az odpudzuju
Aj keby teraz chcela, má smolu.