@sandy114 guľáš uvariť to je umenie... najlepšie keď sme varili na vojne každý kto prišiel, prihodil tu pariku, tam korenie...výsledok: že ufff...jak keby som dlávil chilli papriky do seba jednu za druhou...
@kolivideam tak gulas je cosi, co korenis podla chuti a to by ma bavilo rozdumovat co tam este prihodim ... osobne rada robim jedla, kde davam nejake koreniny a tak
ked mi priatel dal gulas, že jeho otec robil, tak som ho nevedela dojest, taky bol pikantny... a potom som sa dozvedela, že to bol este nariedeny a že pred tym sa nedal vobec jest
@sandy114 no, býva to celkom sranda na nejakej chate alebo čo si spraviť taký guLáš (< @darkkizz ...pre mňa nepikantný guláš ani nie je guláš... ale vtedy to už bolo ozaj moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a vôbec, ja som taký kuchár, že dovidenia
ked mi priatel dal gulas, že jeho otec robil, tak som ho nevedela dojest, taky bol pikantny... a potom som sa dozvedela, že to bol este nariedeny a že pred tym sa nedal vobec jest
Nie. Teda teraz už nie To len tak mám ...
...toľko cibule šúpať
@stormmast3r presne aj ja, ale niekedy aj baraní navarím... ale vlastne ako vravíš, aké je