Nechcem to dať ako anketu, ja variť neviem ale podľa mňa by aj chlap mal vedieť variť aj šiť atď...ale nemal by mať vagínu, to nie...ale varechu a zásteru hej.
Ťažko povedať varím často a priateľ je skoro vždy spokojný, len ja som dosť kritická a hlavne som leňoch a väčšinou si vyberiem jednoduchý, rýchly recept, na ktorom nie je čo pokaziť veľmi
Je pár veci, ktore som ešte neskusala, taká klasika ako svieckova napr, lebo rada robím iné.. ale varím skoro kazdy den a musim povedat, ze ma celkom chvalia, tak snáď..
A chlap v kuchyni s velkym nožom je seeexy.
varit viem, ale lenivy som na dlhsie recepty.
Stane sa mi, ze si varim gulas a za tu hodinu tak vyhladnem, ze zacnem jogurt jest, banan, keksy a potom ked sa to uz dodusi uz ani hladny nejak moc nie som
Variť viem, je to pre mňa relax s pečením som začala len prednedávnom, ale koláčiky sa podarili A myslím si, že ak vie chlap tiež variť tak je to super, pre ženy určite príťažlivé
ked to chlapa bavi /varenie/ tak je v tom fakt jednička - je vela chlapov genialnych kucharov. Najlepsie sa mi pacil typek čo držal na joge 2 mesačny pôst a pil iba vodu a vyvary z byliniek sa mu v noci snívali recepty na jedlá a zapisoval si ich do zápisníka... to ma dostalo xixi
varím len sebe, aj to jednoduché jedlá, čo sa nedá nazvať varením, keď si jedlo len prihrievam. Inak si začínam zvykať na burgre, čo je tiež zas také jedlo, že varením sa to nazvať nedá. Nebaví ma variť, robím to len vtedy, keď mi už nechutí jesť suchú stravu. Inak sa radšej najem vonka, kúpim v obchode hotové a zohrejem.
Viem variť pre seba. Keďže neviem ako sa pripravuje mäso a hnusi sa mi ho co i len kupopovat. Plus mám rada extra štipľavé paliace jedla a väčšinou keď varím to chutí len mne
Variť vie dnes už každý podľa mňa. Nie všetci na to majú cit a robia to "od oka" ale pri tom množstve všelijakých kuchárskych kníh a fotoreceptov čo sú na internete by všetci mali zvládnuť niečo uvariť. Keď niečo neviem, proste si to vygooglim Napríklad dnes som potrebovala spraviť rýchly obed a našla som na stránke » www.damskyweb.sk/... zapekanu brokolicu. Netrvalo to nai pol hodinu a chodilo to mega
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
zvladla by som to, ale nebavi ma to
mozno raz
viem sit, ale len v rukach
viem aj vysivat aj palickovat
ale neviem stopkat ponozky
A chlap v kuchyni s velkym nožom je seeexy.
šak mixuješ dokopy veci a potom ich v zásade zohrievaš, len na vyššie teploty, to je celý proces varenia.
Stane sa mi, ze si varim gulas a za tu hodinu tak vyhladnem, ze zacnem jogurt jest, banan, keksy a potom ked sa to uz dodusi uz ani hladny nejak moc nie som
sa ucim a tak.
podla receptu je to zarucena katastrofa