To, že sú nezdravé.. viem. Avšak prečo? Čo spôsobujú? Inak, aký je objem kalórií v jednom sáčku? (zatiaľ som to nikdy nenašiel , resp. tu v anglicku kupujem len také japonské, či jaké sú to..šikmooké proste.. a tam neni skoro nič o tom )
@stenatko jezis co je dnes zdrave akurat to co doma vypestujes..co mas v parkoch, pastetach, spekackach..jaku chemicky upravenu zeleninu kupujes ? alebo chlieb...kamarat robi v pekarnach a mi vravel jak to je s pecivom..a s zober to je zakladne jedlo..chlieb ..
wifonky je ten najvacsi humus na svete ... nezdrave, skodlive, aj ked treba uznat, ze v celku chutne (vdaka obrovskemu mnozstvu glutamanu) ... a preco ta trapi kolko kalorii tam je?? skor by som sa zaujimala o ine, napr tuky, cukry, E-cka atd ...
» www.kaloricketabulky.cz/polevka-instant... skús pozrieť tu, aj keď na tých tukoch by som ešte pridala ... ja som ich kedysi tiež jedla skoro každý deň, teraz ich už takmer nejedávam
Musí tam byť dosť chémie aby tá sáčková polievka mala aspoň trochu realistickú chuť. Aj keď ja ani poriadne neviem ako chutí. Ďalšia vec je že keď ješ len sáčkové polievky tvoja strava je chudobná na vitamíny a minerály, ktoré sa nachádzajú v normálnom jedle
ani ja som ešte nikdy neskúsila wifonku!!! a ani vďaka prenikavej vôni, ak sa to dá nazvať vôňou to vrecúško glutamánu do seba nevysypem...si zalejte podravku vodou
je pravda ze po tejto polievke mam zapchu ale ako tiez na ne nedam dopustit paradna chut a tie rezance no genialitka inak lamete si tie rezance ci nechavate take dlhe?
žral som ich 9 rokov na intrákoch a zatiaľ som v pohode, žiadne zbytočné otvory zo žalúdka, žiadna rádioaktivita.
jeden zlepšovák, ktorý mi chutí. do čerstvo zaliatej vifonky hodte aj jeden trojuholník karičky napríklad a nechajte roztopiť. mňam tá syrová chuť ju úžasne zjemní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A sú tam stopy kôrovcov, plesní... takže prajem dobrú chuť
Ale svine, aj mne chutia ...
jeden zlepšovák, ktorý mi chutí. do čerstvo zaliatej vifonky hodte aj jeden trojuholník karičky napríklad a nechajte roztopiť. mňam tá syrová chuť ju úžasne zjemní.