včera som mala venček, keď to skončilo sme pokradli všetko víno čo ostalo a šli sme ho vychlastať ku spolužiakovi na byt. naspala som asi 2 hodiny na posteli spravenej z dvoch gaučov spolu s mojím milovaným, takže celý dnešný deň asi najskôr prespím a v noci sa musím učiť chémiu a fyziku
piatok som bola u doktora, ziadna skola cely den s priatelom, vecera, na trhoch, veget v posteli, vcera som upratovala, vecer bola s priatelom v bazene a saune, dnes sa flakam a ucim
včera som mala návštevu a prechladla som v tenkom župane vonku, zmlátila som martinu, pozerala dračí prsteň na youtube a dnes som sa z postele ani nepohla, keďže mi doslova strieka z každého otvoru
včera som upratovala a bola s priateľom na koncerte (ktorý bol mimochodom skvelý až na mierny kotol pri ktorom som trošku dostala do tela a dnes som bola s priateľom von a predtým až do jedenástej vyspávala takže vcelku dobrý víkend
Bola som v Martine na turnaji v debatovaniiii A mala som tym padom super vikend lebo sme sa poumiestnovali, aj moj ôdeti", a stretla som vela skvelych ludi po dlhom case a viedla som vela dlhych konverzacii so skvelymi ludmi a taaaak a este idem makat kvoli veciam do skoly
@35 no ja sa učím už aj na pondelok a utorok, lebo vtedy chodím domov večer a nie je to len z jedného predmetu A tak vstala som o desiatej no a potom sa mi do toho strašne nechcelo a všetkým možným som sa rozptyľovala tak to trvá o dosť dlhšie, neviem, vôbec som do toho nemala chuť
ak sa rata aj piatok tak ten bol popici, bola som v praci a po praci na skvelej party. v sobotu v praci cely den a dnes som sa konecne vyspala, urobila si super obed a potom sla do cps ucit sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Taký suchý víkend.
no a niektorí už majú credit tests.
inak ja neviem. na to, ako je mi na picu, mi bolo celom fajn
Veľa som jedla, včera som neupratovala, dnes som bola v kostole.
A robím projekt. Super to je.