@hetfield ťo neviem, ale odhadujem, ze medzi 6.-15. rokom zivota som to viackrat zahliadol alebo aj videl cele alebo takmer cele, ale vzdy mi to prislo take... suche proste, neviem, cim to bolo... akoze niektore westerny mam rad a aj teraz nedavno som niektore kultove filmy toho zanru videl po prvykrat a pacia sa mi - aj ked z pohladu dnesnych filmov su mozno dost rozvlacne.
Mozno to je tym, ze indiana tam hral Francuz, ze sa to cele natacalo v Juhoslavii a napisal to Nemec I ked rozhodne netvrdim, ze ako maly chlapec som toto mohol rozoznat a ani si vlastne nemyslim, ze by takato "fejkovost" toho mala mat za nasledok horsi film, vsak takato neautentickost sa deje casto.
Ale preto vravim, ze mozno teraz by sa mi to mohlo pacit, neviem no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
z.nejakeho dôvodu mi to prišlo nudné veľmi, neviem prečo. Možno teraz by sa mi to páčilo už, ale mám dosť predsudky na základe predošlej skúsenosti
Mozno to je tym, ze indiana tam hral Francuz, ze sa to cele natacalo v Juhoslavii a napisal to Nemec I ked rozhodne netvrdim, ze ako maly chlapec som toto mohol rozoznat a ani si vlastne nemyslim, ze by takato "fejkovost" toho mala mat za nasledok horsi film, vsak takato neautentickost sa deje casto.
Ale preto vravim, ze mozno teraz by sa mi to mohlo pacit, neviem no.
A preco som taky dlhansky koment napisal?
Ja nie , viem o čo ide a tot vso
Knihy som však nečítal..