chodievam sem este stale Ale uz dlho dlho byvam v Rakusku. Este pred rokom som bol byval cez prazdniny v PK, teraz chodim uz len "na otocku". Ty si z PK?
Minulý rok som bola skoro na všetkých, ale nakoľko aj pečeň si zaslúži vážnosť, tento rok to trochu zmiernim a pôjdem asi len na ružinovský a nejaký ďalší podľa situácie.
Z donutenia toho, ze byvam v jednom z menovanych miest, budem na Vinobrani v podstate ci chcem, alebo nie . A do PK ma asi dotiahnu kamaratky, takze tak.
@martin182 ak tam budes aj dnes, tak aj dnes sa uvidime a hej, zajtra sa vidime urcite! btw zislo by sa mi info kto vsetko ide (klasika: ja, kika, evka, ty, duso aaaaa este ktoo????)
@kikushenka no dnes asi nie.. jedine žeby len tak na skok som išiel.. A to ani ja sám ešte neviem kto pojde, ja som s kopu ľuďmi hovoril ale to sa väčšinou len tak stretneme.. však uvidíííme, nechce sa mi rozmýšlať ale určite nás bude veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nevie niekto kto má byť na ostatných?
ale ak bude zlé počasie, tak...........