Potrebujem zvacsit virtualnu pamat v PC som si pozrel aj navod na oficialnej stranke Microsoftu ale nepisu sa tam nijake podrobnosti tak sa chcem opytat ci to nejako nemoze poskodit PC alebo sarapatit na hardisku...a tiez ked dam a
nič tým nepokazíš, no veľkosť virtuálnej pamäte si urči podľa veľkosti fyzickej pamäte RAM, mal by to byť 1.5 násobok fyzickej, a nedávaj ju na systémový disk!!
no takto ja mam rozdelene na dve disky C a D na D-cku mam Windows no a na C-ku zvycjane hry a tak..no a ked sa dostanem tam kde udavam velkost virtualnej pamate tak na D-cku je nastavena (okolo min.300 a max. 700 alebo tak je to len cca) a na C-cko mam nastavene resp.zaskrnute "No paging file" mam RAM 1GB
@Goth111 myslim ez screen bue lepsi ja na C-cku uz mam nastavene no paging file tak teraz neviem lebo ke dto mam zakrtnute tak mi nejde nastvait pamat..nemyslel ci na D-cko tam kde mam windows nastavit no paging file?..a ten subor mozem kludne prepisat ano?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja na C-cku uz mam nastavene no paging file tak teraz neviem lebo ke dto mam zakrtnute tak mi nejde nastvait pamat..nemyslel ci na D-cko tam kde mam windows nastavit no paging file?..a ten subor mozem kludne prepisat ano?