wtf, to co je za pohladnice, ze BMW odfotene len tak na chodniku (navyse je z neho ukrojene).
Celkovo nechapem dovod existencie takehoto portalu, ved si mozme posielat akekolvek obrazky cez vsetky mozne komunikacne media, tak naco na to robit web. Navyse po dizajnovej stranke totalna katastrofa.
čojaviem...
posielanie takýchto pohľadníc mi príde trošku odveci (viď @6 )
A k tým fotkám - tá kačka sa mi páči
ale nerozumiem tomu foteniu áut na parkovisku... a plyšáci?
Keby tie fotky boli aspoň trošku umeleckejšie (poslal niekto niekomu niekedy pohľadnicu s autom? ), prečo sa ich nesnažíš aspoň ako-tak upravovať? Aby to nevyzeralo ako narýchlo odfotené a zavesené na net...
Načo to dávaš sem? Všetci si na tom len honia ego. Každopádne nápad to je dobrý (aj keď podľa mňa je jebnute robiť všetko cez internet - ofc len môj názor), ale chcelo by to zapracovať na celkovom designe a na fotkách -treba však oceniť, že sú tvoje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
www.poslatpohladnicu.sk
Celkovo nechapem dovod existencie takehoto portalu, ved si mozme posielat akekolvek obrazky cez vsetky mozne komunikacne media, tak naco na to robit web. Navyse po dizajnovej stranke totalna katastrofa.
treba autorske prava ja ked si ich sam fotíš??
ale prepac, nie. Mne staci stuchat ludi na fb, ziadne pohladnice nepotrebujem
posielanie takýchto pohľadníc mi príde trošku odveci (viď @6 )
A k tým fotkám - tá kačka sa mi páči
ale nerozumiem tomu foteniu áut na parkovisku... a plyšáci?
Keby tie fotky boli aspoň trošku umeleckejšie (poslal niekto niekomu niekedy pohľadnicu s autom? ), prečo sa ich nesnažíš aspoň ako-tak upravovať? Aby to nevyzeralo ako narýchlo odfotené a zavesené na net...
táto ma dorazila