Spolubyvajuca dostala vírus do ntb, ktorý sa rozposiela cez skype a ked sa nato klikne tak sa to pošle dalej , a ja som zistila že mam ten istý vírus ale vo foťáku , pravdepodobne od nej . Ten vírus je na karte aj tam boli nejake priečinky neznáme tak s
@mefistofel nevymazala ja som vymazala len take priečinky čo mi tam ukazovalo čo asi boli tie vírusy. Ale ked zapnem foťak normalne tak mi ich ukazuje, len v pc sa to nedá otvoriť =/
@xnikushinkax tak si ich zkopiruj z fotaka do pocitaca a nie len zastupcu rob. Zastupca je len ako subor ktory ma volaky ciel teda lepsie povedane, ta vedie k povodnemu suboru a otvori ten subor. Vysvetlim zastupcu tak inak na inom priklade: je to nieco ako www adresa na otvorenie internetovej stranky ale bez pripojenia na internet tu stranku neotvoris takze ani tvoj pocitac nemoze vediet co obsahuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov