cez spravcu úloh vypni prehliadač a potom pri opätovnom spustení ani zapána neklikni na obnoviť karty
a máš vystarané, funguješ ďalej a máš od toho pokoj
ja mám ESS a taktiež pri pozeraní sriálov mi to vyskočilo, takisto mám aj ABP ani ten ho nezablokoval, takže to máš jedno, kým ti to nevyskočí a neblokneš sám tak či onak to raz príde
nepozeral som čo je to do podrobna ale keď som prešiel na spôsob platby napríklad na OMV tak som skoro odkusol zo stola a zavrel kratu s kľudom angličana ale to bolo už asi tak dva roky dozadu
@kolpo keď killneš prehliadač z task managera, tak ti pri opätovnom spustení vypíše "ups, minule sme spadli, máme obnoviť karty čo boli otvorené pred pádom?", a bude tam zoznam kariet čo boli otvorené, tak ten zoznam.
@mcvpn keďže som sa s tým scamom stretol už asi 4 razy, tak pochybujem, lebo proste to čo si napísal je hovadina
@midnight
1. ja som neargumentoval, ja som opakovane naznačoval, že mám v piči, čo si o tom myslíte
2. na birdzi je častokrát zbytočné argumentovať bez ohľadu na pravdivosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a máš vystarané, funguješ ďalej a máš od toho pokoj
1. volá sa to scam (vygoogli si)
2. čo hovorí @bcmuro , akurát môžeš obnoviť karty, len si najrpv pozri ten zoznam a ODznač tú čo je táto
@mcvpn asi ťažko
@mcvpn keďže som sa s tým scamom stretol už asi 4 razy, tak pochybujem, lebo proste to čo si napísal je hovadina
(základná lekcia argumentácie: opakovaním klamstva/omylu/nepravdy sa z toho pravda nestane
1. ja som neargumentoval, ja som opakovane naznačoval, že mám v piči, čo si o tom myslíte
2. na birdzi je častokrát zbytočné argumentovať bez ohľadu na pravdivosť