Hej asi mysleli citylenraj ale je to riadna hovadina, ako originalitu im neberiem ale je to strašná hovadina. To už radšej Second life, ktorý aj tak nespustím
Cele toto citelenraj, second life atd su podla mna blbosti...
Hra ma ostat hou a nevidim nic zabavne na tom viest 2 zivoty, ved niekedy nestiham zit ani ten moj vlastny a nie este druhy... nehovoriac o tom, ze ked clovek nieco chce skusit tak nech to skusi na vlastnej kozi lebo PC zazitok mu je tak na 2 veci....
vezmem phpBBForum, alebo ako sa to volá, naskinujem, pridám kategórie a som hotový?
čiže normálne internetové fórum, len mierne akožetematické?
...pod "virtuálnym mestom" si predstavujem niečo iné, a mám podobný projekt už dlhšiu dobu v hlave, pomaly sa schyľuje k realizácií, takže týmto ma neohúriš, sorry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Hra ma ostat hou a nevidim nic zabavne na tom viest 2 zivoty, ved niekedy nestiham zit ani ten moj vlastny a nie este druhy... nehovoriac o tom, ze ked clovek nieco chce skusit tak nech to skusi na vlastnej kozi lebo PC zazitok mu je tak na 2 veci....
a možno sa tam dá aj zarobiť peniažky ,neviem
greentown?
vezmem phpBBForum, alebo ako sa to volá, naskinujem, pridám kategórie a som hotový?
čiže normálne internetové fórum, len mierne akožetematické?
...pod "virtuálnym mestom" si predstavujem niečo iné, a mám podobný projekt už dlhšiu dobu v hlave, pomaly sa schyľuje k realizácií, takže týmto ma neohúriš, sorry.