ahojte
nemám ešte vybavený isic , tak som si dal v škole potrvdit žiadanku na vydanie preukazu , na vlakovej stanici ma teta pri okienku poslala preč , že to nieje možne vybaviť bez isicu , nechcel som sa hadat ...
volal som na infolinku tam mi povedali ,že to je možne ,ale len na mesiac ...
neviem aký dátum mam dať na tu žiadanku ... foto v odkaze » uloz.to/!Xs5btE6ny/vlak...
@Trolofon
Na školský rok asi , ale využil som ju len raz , lebo sme šli so školou , a tie veci na vlak sme si mali vybaviť takže mi bola celkom k hovnu
@vladqog
,lebo som to neriešil (nezaplatil pred zápisom) ,a nechce sa mi isť do BA len kvôli tomu
výučba záčina až 26.9 ...
ide mi hlavne len o to pokiaľ nebudem mat ISIC nech nemusím platiť cestu do BA ...
pokiaľ to platy do konca septembra mi to stačí ...
pozri si prosím odkaz: » uloz.to/!Xs5btE6ny/vlak... , dátum v červenom rámiku aký tam mám dať ? (už som fakt zúfali)
Skola ti je zo zakona povinna vydat univerzitny preukaz studenta (ISIC) na zaklade ktoreho ti potom zeleznice vytvoria registraciu na bezplatnu prepravu.
Preukaz na zaklade ziadanky ziskas ak vasa skola ISIC (s cipom na aktivovanie dopravnej casti) nevydava. Ale kedze vasa skola ISIC vydava, tetuska na studijnom ti ho asi nepotvrdi.
To je len tak strucne zo stranky ZSSK. Pre viac info zavolaj na cislo 18 188
@trolofon jj napíš tak a zanes to na nejakú inú stanicu, niekde sú ochotné to spravit niekde nie tiez mam s tým skusenost ze aj vedomosti tých pracovnikov su dost odlišné
@condition @vladqog
bol som na stanici v inom meste teta pri okienku bola v pohode len to mam do 31.10 , že viac sa nedá pokiaľ nemám ISIC ...
ďakujem za info vsetkím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Teta mala asi zlý deň no
neviem aký dátum mam dať na tu žiadanku ... foto v odkaze
» uloz.to/!Xs5btE6ny/vlak...
aký si dal dátum na tej žiadanke ?
Na školský rok asi , ale využil som ju len raz , lebo sme šli so školou , a tie veci na vlak sme si mali vybaviť takže mi bola celkom k hovnu
som na VŠ
A inak, zaujimalo by ma, preco ten ISIC este nemas....
,lebo som to neriešil (nezaplatil pred zápisom) ,a nechce sa mi isť do BA len kvôli tomu
výučba záčina až 26.9 ...
ide mi hlavne len o to pokiaľ nebudem mat ISIC nech nemusím platiť cestu do BA ...
pokiaľ to platy do konca septembra mi to stačí ...
pozri si prosím odkaz: » uloz.to/!Xs5btE6ny/vlak... , dátum v červenom rámiku aký tam mám dať ? (už som fakt zúfali)
Skola ti je zo zakona povinna vydat univerzitny preukaz studenta (ISIC) na zaklade ktoreho ti potom zeleznice vytvoria registraciu na bezplatnu prepravu.
Preukaz na zaklade ziadanky ziskas ak vasa skola ISIC (s cipom na aktivovanie dopravnej casti) nevydava. Ale kedze vasa skola ISIC vydava, tetuska na studijnom ti ho asi nepotvrdi.
To je len tak strucne zo stranky ZSSK. Pre viac info zavolaj na cislo 18 188
študijná referentka mi tam treskla len razítko a ,že nech si to vyplním sám ,lebo sa jej to nechcelo
ja to mam potvrdene ,takže nevidím v tomto problém
môžem dať od 5.9.2016 do 5.9.2017 ?
@vladqog
bol som na stanici v inom meste teta pri okienku bola v pohode len to mam do 31.10 , že viac sa nedá pokiaľ nemám ISIC ...
ďakujem za info vsetkím