@myschka pokial nemas investiciu vo vyslovene konzervativnom fonde, tak je velmi pravdepodobne, ze tvoj fond nejake akcie obsahuje. cize mozno nepriamo mas aj akcie
Nevlastnim akcie, pretoze som este nenarazil na dobreho brokera ci uz z pohladu poplatkov, alebo platformy, ktoru poskytuje.
Nebudem pisat co konkretne vlastnim, ale su to trhy malo rizikove, ale za to so ziskami 50+% rocne, konzervativne, az velmi volatilne, kde su zisky radovo 100%, ale samozrejme rovnako vysoke su aj pripadne straty.
@mcvpn FIO banka ako broker z pohladu poplatkov sa mi zda dobry, ale ten ich system je jednoducho nechutny a neprehladny. Uz som im aj picoval za to, ked mi volali ci chcem u nich investovat. Snad nasrali aj kopu inych ludi a nieco s tym urobia.
Potrebujem jednoduchu a prehladnu platformu, kde budem vediet hned otvarat pozicie, bez toho aby som sa musel zdlhavo zamyslat nad tym co kde ako kliknut.
Forex.com mal (neviem ako je teraz na tom) kedysi uzivatelsky prijemne prostredie, ale tam zas tych moznosti na obchodovanie vtedy nebolo az tolko.
@xy12345 50% rocne bol zisk k niecomu inemu, nie zisk z konzervativnej investcie. Tam bola strata za minuly rok (od konca oktobra presne 10.25%, kedze som do toho isiel v case korekcie) a zisk tento rok (od zaciatku roka) 10.01% a podla mojej TA je trend v moj prospech.
Verit mi tych 50+% rocne nemusis, je mi to uplne jedno, koniec koncov tvoja viera v moje investicie mi zisk aj tak neprinesie
@tommyhot x-trade brokers si neskušal ? Maju skvelu platformu xStation, obchodujem priamo z grafu. To mi najviac vyhovuje Btw už len spready zavisia od toho aky učet si u nich založiť
@pappkin neskusal, ak si dobre spominam, byvaly sef ma od nich odhovaral, ze su to ojebavaci a odporucal mi saxo (alebo to bolo naopak, uz si fakt nespominam).
@mcvpn na plus500 som chvilu obchodoval bitcoin, ale je to absolutne nepouzitelne, kedze sa obchody uzatvaraju denne. Teda na bitcoine mimo vikendov je vcelku slusna volatilita, ale aj tak nemam rad taketo hlupe obmedzenia.
@mcvpn nevytiahol, obchodoval som len s ich 25 eurovym bonusom. Otocil som to za niekolko dni o vyse 200% kratkymi par hodinovymi shortami. Potom som vsetko prerobil, ked som si nevsimol, ze je to day trading a to, co mal byt povodne par dnovy short, mi automaticky zavrelo o pol noci. Keby mi to zdochne na margin calle, tak nepoviem ani slovo (lebo by to bola moja blbost), ale s tymto ma dorazili, tak som tam svoje prachy uz ani neposielal.
len tak na okraj, tí čo otáčajú peniaze sa neskutočne zabávajú na idiotoch, ktorí si dávajú peniaze do bánk za tie minimálne úroky ... je síce pravdou, že nie každý môže byť bohatým, ale ke´d vidím akým spôsobom chcú niektorí ľudia zarobiť, tak idem do kolien od smiechu... v živote by som si nekupoval akcie ani zmenky ani nič, ťahať hotovosť sa dá oveľa jednoduchšími spôsobmi bez námahy na ktoré inteligentný človek príde a dokonca na to netreba mať ani vyoperovanú chrbtovú kosť ...
@jozotraktorista v prípade že na mńa v budúcnosti budeš chcieť reagovať skús si moje správy pár krát cvične prečítať a vysvetliť ich význam ak týmto úskalím prejdeš možno obetujem na tvoje tagnutie čas
@jozotraktorista "dokonca na to netreba mať ani vyoperovanú chrbtovú kosť" videl som už rôznych ľudí s problémom rozlúštiť si význam krátkeho textu ale ty budeš teda iný fenomén
Podľa mňa je riziko do niečoho takého investovať keď človeku investícia vyjde chce stále viac a potom sa na tom môže aj veľa prerobiť. Podobne ako gemblerstvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Nebudem pisat co konkretne vlastnim, ale su to trhy malo rizikove, ale za to so ziskami 50+% rocne, konzervativne, az velmi volatilne, kde su zisky radovo 100%, ale samozrejme rovnako vysoke su aj pripadne straty.
Potrebujem jednoduchu a prehladnu platformu, kde budem vediet hned otvarat pozicie, bez toho aby som sa musel zdlhavo zamyslat nad tym co kde ako kliknut.
Forex.com mal (neviem ako je teraz na tom) kedysi uzivatelsky prijemne prostredie, ale tam zas tych moznosti na obchodovanie vtedy nebolo az tolko.
Verit mi tych 50+% rocne nemusis, je mi to uplne jedno, koniec koncov tvoja viera v moje investicie mi zisk aj tak neprinesie
som rád, že tu zatiaľ nikto nenapísal plus500
aj si na tom nieco zarobil?