The Adicts, Riot Brigade, The Kľemones, Adacta, Davová Psychóza, Švablast, Čad, Zóna A, jeden skoro nenosený Konflikt, veľmi škaredé tričko väčšinou som to kupoval priamo na koncertoch od kapiel, nie v nejakom metalshope, u hiraxa alebo na čínskej tržnici.
A hrozne dlho mi nič nepribudlo, tak snáď v blizkom čase dačo...
len ska-p, čo na mňa vyskočilo v stánku na benátskej autobusovej stanici a teraz leží v skrini, lebo nie úplne dobrý strih by som ešte prežila, ale to, ako na mňa ľudia s hrôzou pozerajú, nie
Asi osem tričiek MCR (nežartujem, nájde sa tielko, krátke rukávy aj dlhé rukávy, voľné aj obtiahnuté a okrem toho aj čiapka, dobrých 10 odznakov, asi 30 plagátov ak nie viac, nášivky, peračník, taška, kalendár (maminka mi kúpila : ... hej, som fanatk , Kiss, The Doors, Iron Maiden, Ramones, Queen, Rolling Stones... Kopu ďalších ešte, ale nechce sa mi takto v piatok večer rozmýšľať.
A mám desivo veľkú zbierku Star Wars tričiek, tuším šesť alebo sedem.
led zeppelin, dimmu borgir, 2x rolling stones, blind guardian, finntroll, sex pistols, beatles a dnes som si skoro kupila dalsi beatles ale bolo mi velike :/ a mikinu Iggy Pop
Rolling stones!!! 3x ... vzdy som si ale kupovala tricka kapiel, kopu starych mam : 2x ramones, nejake korn, dino burger (dimmu borgir), kradol a pil (cardle of filth), nirvanu a neviem co este ale z tych uz vacsinu nepocuvam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
1x Slipknot
1x Amorphis
1x Ensiferum
1x Time of My Life
1x The Rolling Stones
1x Sex Pistols
Kiss 1 ks
a tričko vypsanej fixy bude onedlho
A hrozne dlho mi nič nepribudlo, tak snáď v blizkom čase dačo...
Nightwish
a Nirvana mikina
bullet for my valentine
nightwish
Anaal NATHRAKH
Dementor
Sanatorium
Six Feet Under-3x
Cannibal Corpse-2x
Hour of Penance
Decrepit Birth
Suffocation
Nile
Psychofagist
Deicide
Haemorraghe
Severe Torture
Hate Eternal
Vader
Gorgoroth
mikiny:
Decapitated,Devourment,Amagortis,Six Feet Under 2x
A! Nohavičky Bloodbath
a čo sa Bloodbathu týka, tak vzhľadom na istú slovnú hračku je určený len na niektoré dni, a to by sa potenciálny frajer zrovna netešil
Your Demise
Five fingers dead punch
Nightwish
4x Slipknot
Bring me the horizon
As I lay dying
Nightwish
KoRn
Linkin Park
Zoči Voči -.-
A určite som nejaké ešte zabudla...
páči sa mi to však, aspoň ostatní i ja vedia čo počúva(m) (thumb)
Avenged Sevenfold
Linkin park
Guns n Roses - Appetite for destruction
Iron Maiden - Fear of the Dark
Ensiferum - From afar
potom par dalsich ale tie uz su v zlom stave takze na jar kupujem nove
a 2 mikiny Iron Maiden
A mám desivo veľkú zbierku Star Wars tričiek, tuším šesť alebo sedem.
1x H16
Megadeth - Rust in Peace
Anthrax - Worship Music
Red Hot Chilli Peppers - Stadium Arcadium
2x KREATOR
1x Dream Theater
3x Iron Maiden
1x Children of Bodom
1x AC/DC
1x Led Zeppelin
1x Judas Priest
a to je asi tak vsetko na co si spomeniem
1x Megadeth
ramones
HT
misfits
adicts
oasis
když múžeš lítat.
A nad tým cannabisový list.
Muzika sama o sebe
Der Sturmer,Dark Fury,Nachtkul,Wolfnacht,Inferno,Hromovlad,Burzum, The Pagan Front.
Der Sturmer,Dark Fury,Nachtkult,Wolfnacht,Inferno,Hromovlad,Burzum, The Pagan Front.
jooo a ešte The Adicts niekde mám, také super červené silno!
Iron Maiden 2x
Guns n Roses
Nirvana
Metallica