ja to striedam...sú darčeky ktoré proste vyrobiť nevyrobím a z každého darčeka sa teším rovnako no pravdou je že pri vyrobenom som asi viac zvedavá na reakciu nejako prirodzene
pred hodinou som daroval jednej osklivke jeden usmev a moznost pozerat sa na mna minutu,mam z toho dobry pocit do buducna chcem niekomu (mojej buducej laske) venovat spermie a z nich bude krasne dietatko!
raz som vyrobila taku kocku z papiera , no znie to divne, ale nie som velmi šikovna, a bolo to také podobné ako origami a dost narocne, takže na mna to bol výkon, a to som darovala priatelovi . vôčšinou zvyknem dary kupovať...
Iba raz som darovala niečo, čo som sama "vyrobila". Ak nerátam také tie veci pre rodičov, keď som chodila do škôlky. A bola to kresba, veľmi skromná, veľmi jednoduchá s veľa chybami, ale chcela som urobiť radosť a snáď som aj urobila.
ja si cením niečo originalne.. niečo čo mi pripenie spomienky..a lebo niečo čo iba malo lud ie že mám rada.. neviem .. proste nech je to kúpene či vyrobené. nech ej to z lásky. a nie je to také že na poslendu chílu kupiš..všeobecny darček narpíklad plyšáka
Zvyčajne niečo vyrobené. Ale vždy to musí mať nejakú podstatu, teda prečo to dávam tomu človeku. Napríklad nejaká spomienka alebo niečo podobné. nemám v obľube ísť len tak do obchodu a kúpiť prvé čo nájdem. Čiže, ak to má hlavu a pätu tak to kľudne môže byť aj kupované Hlavne, nech to je originálne a nech ten človek vie, že to má odo mňa
Samozrejme mam radsej vyrobene darceky pretoze viem ze pocas pripravy ten clovek na mna myslel....ale tak napr. moj priatel mi aj kupovany darcek vybera 2 hodiny takze v podstate na darceku ani nezalezi a potesim sa vsetkemu (aj ked to bohuzial neviem dat najavo)
Darčeky majú byť namierené tak aby potešili, či už sú kúpené, alebo vyrobené Aj keď nie sú zrovna originálne a dych vyrážajúce, osoba ktorých dávala naozaj z lásky im poskytne chýbajúce čaro.
Som rada ak zanechajú nejakú peknú spomienku a danému človeku čosi vybavia, keď sa na darček pozrú (aj po rokoch)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja si cením akýkoľvek darček tak isto.
A ked mi niekto daruje svoju tvorbu tak nech sa modli aby sa mi to pacilo lebo inak to nechcem
moje vtáčatká nie sú dokonalé ale vždy sú kreslené a dávané z lásky
- "Pozri, ušila som Ti tašku!"
- "Oooo, tá je.... originálna. Nikto iný ju nechcel?"
- " Uhm."
Teraz "vyrábam" kvety...
Som rada ak zanechajú nejakú peknú spomienku a danému človeku čosi vybavia, keď sa na darček pozrú (aj po rokoch)