Co som si vsimla tak ludia si vsimaju moje modré oči... to keď som začala chodiť do roboty yak som pár krát počula, že ma medzi sebou kolegyne označujú ako ,,tá nová s modrými očami"
Netuším, lebo nikto mi nikdy vyslovene nepovedal, čo sa mu na mne páči a ja ro vnímam tak, že veci, ktoré by sa na mne veľmi dali oceniť, tak o nich takmer nikto nevie, pretože má nikto dostatočne nepozná. Niekedy ani vlastná rodina. Ale úprimne si myslím, že na prvý pohľad alebo rozhovor sa na mne nikomu nič nepáči
Moja osobnosť, ktorú ľudia milujú alebo nenávidia. Ďalej sa ľuďom na mne páčia moje konverzačné schopnosti, povaha...
Ohľadom výzoru sú to dlhé nohy a vysoká, chudá postava.
Co sa vyzoru tyka tak pocuvam najviac na oci, usmev a vlasy. A v byvalej praci na zadok, pretoze som furt nosila leginy
A povahovo mi chvalia druhy optimizmus, ze sa cely den skerim ako slniecko. Ze som mila a s nikym sa nevadim. A vzdy pomozem co vidim.
A podla mna? Vyzorovo vyzeram skvelo a lubkam sa. A ked sa dokopem k tomu cviceniu tak este viac super budem tak uz ako by som ozaj chcela...
Povahovo na sebe lubim ten mamvpicizmus. Ze aj ked sa nahnevam tak sa za sekundu viem z toho dostat a zas sa usmievat a byt vpohode. Viem prijat velmi vela negativnych veci a furt byt slniecko. Ze viem zit v pritomnosti a zaroven tak, aby som v buducnosti nebola vpici z toho. A uplne lubim svoju pokoru a pochopenie. A celkovo som super uz ako som hovorila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale mám pár pekných košieľ
co samozrejme neplati na frajera, ten ma zo mna uz permanentny cucflek
A inak neviem... asi nič
A povaha..ja neviem..asi že som milá a zábavná...asi
Môj “humor “
A po ďalšie moja najsuper povahová črta tvrdohlavosť
Ohľadom výzoru sú to dlhé nohy a vysoká, chudá postava.
A povahovo mi chvalia druhy optimizmus, ze sa cely den skerim ako slniecko. Ze som mila a s nikym sa nevadim. A vzdy pomozem co vidim.
A podla mna? Vyzorovo vyzeram skvelo a lubkam sa. A ked sa dokopem k tomu cviceniu tak este viac super budem tak uz ako by som ozaj chcela...
Povahovo na sebe lubim ten mamvpicizmus. Ze aj ked sa nahnevam tak sa za sekundu viem z toho dostat a zas sa usmievat a byt vpohode. Viem prijat velmi vela negativnych veci a furt byt slniecko. Ze viem zit v pritomnosti a zaroven tak, aby som v buducnosti nebola vpici z toho. A uplne lubim svoju pokoru a pochopenie. A celkovo som super uz ako som hovorila