mal by som taky jeden napad na web, ale neviem si vybrat z mnozstva webhostingou, rad by som web viedol celosvetovo /v anglictine/ na zaciatok by bolo fajn ak by bol zadarmo pre pripad ze by to bolo k nicomu, a za druhe by som rad s tym aj zarobil.
viem ze sa da zarobit na webe pouzitim reklam a podobnych veci
moj web by bol na principe sprostredkovavania informacii
ak ma dakto skusenosti stym ze ci sa da ten napad registrovat ako keby na patentovom urade bolo by fajn o dake informacie
len skusam, tak ma nesudte, dakujem za kazdu radu
neviem ci si mam ten web spravit sam v dakom programe/ ale ako... / alebo vyuzit dake sablony uz ponukane webhostingami. Chcel by som aby tam bolo mozne pridavat pre ludi volne prispevky do roznych kategorii, a taktiez by som to rad prepojil s FB /minimalne ked tak aj twiter a pre urcite veci aj youtobe/
vyskúšaj hostinger. Majú dobrý freeplan, je obmedzený návševnosťou, cca 100 ip adries denne. Máš tam aj program na tvorbu stránky ktorá je responzívna.
Patent na nejaký web dostaneš veľmi ťažko, celkovo niečo patentovať je obtiažne Ak máš naplánovaný obsah, môžeš začať napríklad aj s wordpressom, takmer všetky webhostingy to ponukajú, jendoducho si to nainštaluješ a spravuješ, takže pokiaľ nemáš skúsenosti tak ti to uľahčí Over si silu kľúčových slóv, ceny atď či sa ti to oplatí
@majky538 celkom sa mi paci to co poradil Cobra, ale mam problem stym ze neviem ako / ci sa to vobec da/ tam spravit nieco aby tam ludia mohly pridavat dake ich veci, popripade sa registrovat... este to musim pokukat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
moj web by bol na principe sprostredkovavania informacii
ak ma dakto skusenosti stym ze ci sa da ten napad registrovat ako keby na patentovom urade bolo by fajn o dake informacie
len skusam, tak ma nesudte, dakujem za kazdu radu
@stolky100 neviem co je smiesne, ale o tom co chcem robit nevies nic, minimalne z toho co som napisal