Týmto by som sa vás chcela opýtať niekolko otázok ohladom vlasov. Potrebujem to do školy takže uvítam všetky odpovede
1. Je podla vás lepšie vlasy farbyť alebo nefarbyť ?
2. Je lepšie vlasy farbit doma alebo u kaderníka ?
3. Škodí podla vás farba na
najlepšie vôbec nefarbiť, škodí to. umývam čo najmenej hlavne keď viem, že nikam nejdem. A používam vosk. Asi to tiež ničí vlasy ale menej ako tužidlo.
1. samozrejme, že všetko namáhanie vlasov im škodí. Nielen farbenie (ak sa nebavíme o henne, samozrejme)
2. Z akého hľadiska? Ale hennu ti na to kaderníčka nenakydá.
(a nikdy som tam nebola kvôli farbeniu, ale zas si myslím, že to závisí aj od požiadaviek, štvorfarebné vlasy by som asi doma neskúšala)
3. Chemické áno
4. sú to dve rôzne veci, kým kondiš je hlavne na uľahčenie rozčesívania a môže sa používať často, masky sú výživnejšie a nemalo by sa to s nimi preháňať, lebo potom zaťažujú vlasy
5. momentálne cca každý tretí deň, snažím sa nie príiš často, ale v závislosti od okolností, prirodzene
6. sledujem skôr zloženie ako účel napísaný na obale
7 detto
8 veľmi, veľmi zriedka (raz za mesiac, keď si spomeniem na moje ultra šetrné tužidlo).
A sú to ďalšie chemikálie na hlave, ak aj neuškodia, rozhodne neprospejú
1. nefarbiť
2. asi u kaderníka
3. áno
4. častejšie kondicionér + raz týždenne si dávam kokosový olej na vlasy (ktorý v podstate funguje aj ako kondicionér lebo sa z neho dobre rozčesávajú vlasy ale taktiež vlasy vyživuje takže je aj ako maska) a lepšie je určite hocičo prírodné, za mňa ten kokosový olej
5. keď je škola tak každý druhý deň, keď mám volejbal tak aj každý deň.. vlastne neviem záleží od potreby, ale teraz napr. keď som doma tak to nejako nepreháňam zbytočne
6. snažím sa používať jemnejšie šampóny + už ten spomínaný kokosový olej lebo ten je lepší než nejaký drahý šampón
7. rozlišujem
8. keď mám nakulmované vlasy tak lak, inak nič, a určite poškodzujú
1. nefarbit
2. u kadernika
3. ano, aj (podla typu vlasov podla mna, niekto moze mat lepsie upravitelne/vyzerajuce vlasy z farby
4. maska
5. kazdy druhy den
6.ano
7. rozlisujem
8. lak, ano
co ja viem..mne farbenie vobec vlasy neposkodilo skorej mi trosku zmenilo texturu uz nie su take jemne ale teraz sa s nimi ovela lepsie pracuje..a este som u kadernika v zivote nebola ani nechcem..najlepsie sampony su tie zihlavove a ani masky nepouzivam niekedy is na ne dam olivovy olej
1. nefarbiť
2. kaderník
3. dosť
4. maska, ale to sa mi nechce tak mam radšej kondicionér
5. spravidla denne
6. najnovšie šampon a kondicionér pre kone (veľmi dobré!)
7. ano
8. len lak a veľa. poškodzujú
1. nefarbit
2. je to jedno, a ak ti s tym niekto doma pomoze tak neni skoro ziadny rozdiel.
3. ano
4. stači mi šampón
5. kazdy den
6. ano
7. ano
8. nie, ano
1. Nefarbiť
2. U kaderníka
3. Samozrejme že áno
4. Používam kondicionér lebo som si tak zvykla ale neviem či to je lepšie
5. Zhruba 2 krát do týždna
6.áno poučívam na zničené a suché vlasy
7. áno, nieje mi to jedno
8. Myslím že hej, nepoužívam nič z uvedeného jedine taký olej od gliss kur, vlasy sú po nom lesklejšie a vyživuje..
1.Zdravšie je nefarbiť,ale záleží na konkrétnej farbe.Mne farba vlasy skôr spevnila.
2.Ku kaderníkovi nechodím takže ja rozhodne len doma,ale pokiaľ nevieš ako na to a nemá ti kto pomôcť je to najlepšie riešenie.
3.Podľa toho aká,farby ako schwarzkopf vám zaručujú neskoršiu plešatosť.
4.Nevyznám sa v tom nepoužívam.
5.Niekedy každý deň niekedy každý druhý.
6.Používam šampón aj vodičku Capilan,zlepšuje kvalitu vlasov,rastú rýchlejšie a dokonca mi začali rásť ďalšie.
7.Nie veľmi tomu neverím.
8.Myslím že to nie je práve najzdravšie,ale ako pri všetkom záleží na samotnom prípravku,používam to veľmi zriedka.
Keďže som zaťažená na svoje vlasy a tie dve fotky čo tu mám sú tiež vlasy, tak ti napíšem
1. Nefarbiť, nikdy som si nefarbila... max ombre som chcela, ale aj to vykecala kaderníčka, že by bola škoda to farbiť
2. U kaderníčky keď už, väčšina báb keď si doma nafarbí vlasy vyzerajú ako sliepky potom (nájdu sa aj výnimky)
3. Jasne, farba neškodí... presne preto to sú v balení rukavice.... potri si ruku 9% peroxidom a uvidíš, ako to štípe.. no a takisto sa cítia tvoje vlasy
4. Používam oplachovací kondicioner a potom spreje, hlavne heat protection
5. každý druhý max. tretí deň, vlasy sa mi moc nemastia, ale potom by som sa už cítila zle
6. Obyčajný dixi šampón žihlavový
7. V princípe je zloženie rovnaké podla mňa
8. Používam heat protection a niekedy aj laky.... vlasy už 5 rokov fénujem a žehlím minimálne raz do týždňa, sú nezničitelné
1. nefarbiť
2. u kaderníka
3. Škodí
4. Oboje sú super
5. Každý 2 deň
6. Žiadne len obyčajné
7. Rozlišujem
8. Lak keď musím a či ničia to bohužiaľ neviem
1) nefarbiť - raz začneš už neskončíš
2) už keď, jednoznačne kaderník
3) áno ! najviac blond
4) milujem masky sú najúčinnejšie - 1x do týždňa, kondicionér po každom umytí
5) každý 2.-3. deň
6) kedy ako, vždy si niečo iné kúpim
7)predovšetkým šampón čo mne najviac vyhovuje
8) tužidlo a lak, občas aj vosk - maximálne ich vysušujú
1. Vo všebecnosti nefarbiť, ale napríklad mne to pomáha zlepšiť kvalitu vlasov, zmierniť mastenie atď.
2. U profesionála som s tým v živote nebola, ale keď vidím niektoré veľdiela na hlave mojej mamy, tak aj chápem prečo.
3. Isteže.
4. Nič z toho. Niekedy som používala kondicionér v spreji od Elséve alebo Gliss Kuru, ktorého jedno balenie strašne dlho vydržalo a bolo to super na rozčesávanie, ale mastili sa mi z neho vlasy :/
5. Každý druhý až tretí deň.
6. Používam detský šampón bez silikonov a sulfátov.
7. S ohľadom na zloženie to jedno je, hlavne tie na farbené nijak nechránia trvácnosť farby, obzvlášť a ich vyrába rovnaká značka, ktorá má svoj rad farieb.
8. Gél, kým som pestovala sidecut, a lak stále. Pri vyčesávaní gélu sa môžu štiepiť končeky, ale napr lak a tužidlo predlžujú interval medzi umytiami, lebo nadvihujú a zmatňujú vlasy.
1. Nefarbiť je určite pre vlasy zdravšie, ale mne farbenie vlasov zlepšilo o 100% kvalitu
2. samozrejme u kaderníka
3. ano
4. používam kondicionér po každom umytí a masku si doprajem raz do týždňa
5. Každý druhý/tretí deň
6. Kedže mám blond vlasy a mám ich dosť suché, tak vždy si vyberiem šampón pre blond vlasy, a na suché a poškodené vlasy
7. na blond, iné ani tak moc nepoužívam
8. používam lak, jedine tak mi to vlasy vysušuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. u kadernika
3. ano
4. kondicioner
5. ked uznam za vhodne
6. ano
7. ano
8. nie, ano
2. Z akého hľadiska? Ale hennu ti na to kaderníčka nenakydá.
(a nikdy som tam nebola kvôli farbeniu, ale zas si myslím, že to závisí aj od požiadaviek, štvorfarebné vlasy by som asi doma neskúšala)
3. Chemické áno
4. sú to dve rôzne veci, kým kondiš je hlavne na uľahčenie rozčesívania a môže sa používať často, masky sú výživnejšie a nemalo by sa to s nimi preháňať, lebo potom zaťažujú vlasy
5. momentálne cca každý tretí deň, snažím sa nie príiš často, ale v závislosti od okolností, prirodzene
6. sledujem skôr zloženie ako účel napísaný na obale
7 detto
8 veľmi, veľmi zriedka (raz za mesiac, keď si spomeniem na moje ultra šetrné tužidlo).
A sú to ďalšie chemikálie na hlave, ak aj neuškodia, rozhodne neprospejú
2. asi u kaderníka
3. áno
4. častejšie kondicionér + raz týždenne si dávam kokosový olej na vlasy (ktorý v podstate funguje aj ako kondicionér lebo sa z neho dobre rozčesávajú vlasy ale taktiež vlasy vyživuje takže je aj ako maska) a lepšie je určite hocičo prírodné, za mňa ten kokosový olej
5. keď je škola tak každý druhý deň, keď mám volejbal tak aj každý deň.. vlastne neviem záleží od potreby, ale teraz napr. keď som doma tak to nejako nepreháňam zbytočne
6. snažím sa používať jemnejšie šampóny + už ten spomínaný kokosový olej lebo ten je lepší než nejaký drahý šampón
7. rozlišujem
8. keď mám nakulmované vlasy tak lak, inak nič, a určite poškodzujú
2. u kadernika
3. ano, aj (podla typu vlasov podla mna, niekto moze mat lepsie upravitelne/vyzerajuce vlasy z farby
4. maska
5. kazdy druhy den
6.ano
7. rozlisujem
8. lak, ano
2 u kadernika
3 ano
4 nie, kondicioner
5 ked si zmyslim
6 ano
7 ano
8 nie, ano
2. kaderník
3. dosť
4. maska, ale to sa mi nechce tak mam radšej kondicionér
5. spravidla denne
6. najnovšie šampon a kondicionér pre kone (veľmi dobré!)
7. ano
8. len lak a veľa. poškodzujú
2. je to jedno, a ak ti s tym niekto doma pomoze tak neni skoro ziadny rozdiel.
3. ano
4. stači mi šampón
5. kazdy den
6. ano
7. ano
8. nie, ano
2. U kaderníka
3. Samozrejme že áno
4. Používam kondicionér lebo som si tak zvykla ale neviem či to je lepšie
5. Zhruba 2 krát do týždna
6.áno poučívam na zničené a suché vlasy
7. áno, nieje mi to jedno
8. Myslím že hej, nepoužívam nič z uvedeného jedine taký olej od gliss kur, vlasy sú po nom lesklejšie a vyživuje..
2.Ku kaderníkovi nechodím takže ja rozhodne len doma,ale pokiaľ nevieš ako na to a nemá ti kto pomôcť je to najlepšie riešenie.
3.Podľa toho aká,farby ako schwarzkopf vám zaručujú neskoršiu plešatosť.
4.Nevyznám sa v tom nepoužívam.
5.Niekedy každý deň niekedy každý druhý.
6.Používam šampón aj vodičku Capilan,zlepšuje kvalitu vlasov,rastú rýchlejšie a dokonca mi začali rásť ďalšie.
7.Nie veľmi tomu neverím.
8.Myslím že to nie je práve najzdravšie,ale ako pri všetkom záleží na samotnom prípravku,používam to veľmi zriedka.
1. Nefarbiť, nikdy som si nefarbila... max ombre som chcela, ale aj to vykecala kaderníčka, že by bola škoda to farbiť
2. U kaderníčky keď už, väčšina báb keď si doma nafarbí vlasy vyzerajú ako sliepky potom (nájdu sa aj výnimky)
3. Jasne, farba neškodí... presne preto to sú v balení rukavice.... potri si ruku 9% peroxidom a uvidíš, ako to štípe.. no a takisto sa cítia tvoje vlasy
4. Používam oplachovací kondicioner a potom spreje, hlavne heat protection
5. každý druhý max. tretí deň, vlasy sa mi moc nemastia, ale potom by som sa už cítila zle
6. Obyčajný dixi šampón žihlavový
7. V princípe je zloženie rovnaké podla mňa
8. Používam heat protection a niekedy aj laky.... vlasy už 5 rokov fénujem a žehlím minimálne raz do týždňa, sú nezničitelné
2. u kaderníka
3. Škodí
4. Oboje sú super
5. Každý 2 deň
6. Žiadne len obyčajné
7. Rozlišujem
8. Lak keď musím a či ničia to bohužiaľ neviem
2) už keď, jednoznačne kaderník
3) áno ! najviac blond
4) milujem masky sú najúčinnejšie - 1x do týždňa, kondicionér po každom umytí
5) každý 2.-3. deň
6) kedy ako, vždy si niečo iné kúpim
7)predovšetkým šampón čo mne najviac vyhovuje
8) tužidlo a lak, občas aj vosk - maximálne ich vysušujú
2. U profesionála som s tým v živote nebola, ale keď vidím niektoré veľdiela na hlave mojej mamy, tak aj chápem prečo.
3. Isteže.
4. Nič z toho. Niekedy som používala kondicionér v spreji od Elséve alebo Gliss Kuru, ktorého jedno balenie strašne dlho vydržalo a bolo to super na rozčesávanie, ale mastili sa mi z neho vlasy :/
5. Každý druhý až tretí deň.
6. Používam detský šampón bez silikonov a sulfátov.
7. S ohľadom na zloženie to jedno je, hlavne tie na farbené nijak nechránia trvácnosť farby, obzvlášť a ich vyrába rovnaká značka, ktorá má svoj rad farieb.
8. Gél, kým som pestovala sidecut, a lak stále. Pri vyčesávaní gélu sa môžu štiepiť končeky, ale napr lak a tužidlo predlžujú interval medzi umytiami, lebo nadvihujú a zmatňujú vlasy.
2. samozrejme u kaderníka
3. ano
4. používam kondicionér po každom umytí a masku si doprajem raz do týždňa
5. Každý druhý/tretí deň
6. Kedže mám blond vlasy a mám ich dosť suché, tak vždy si vyberiem šampón pre blond vlasy, a na suché a poškodené vlasy
7. na blond, iné ani tak moc nepoužívam
8. používam lak, jedine tak mi to vlasy vysušuje