nechcú mi rásť vlasy,asi pred dvomi rokmi som ich mala po pás a potom som spravila veľkú chybu!-ostrihala som sa po prsia,teraz je to rok a pol,ich mám stále rovnako( nežehlím si ich max.raz do mesiaca,nefarbím,nefénujem...) Používam kvalitný prípravok na
to sa vekom mení :/ a napr moja mama si ako mladá dala spraviť trvalú a od tej doby jej vlasy nerastú (vlastne rastú lebo farba jej vyrastá ale maximálne po plecia)
A čo končeky? máš ich zdravé? lebo ak nie a lámu sa ti tak ti to uberá z dĺžky.
@nationalgeographic no to viem ale napr. moje vlasy keď dlho nestrihám tak sa mi rozštiepia končeky a lámu sa mi takže v podstate nerastú. povedala by som skôr že sa mi skracujú. kedysi som mala omnoho dlhšie vlasy a to som sa ani nestrihala.
ja mám tiež tento problém, mne už nerastu posledne 4 roky , ale existuje mnoho prípravkov , (vraj čím drahší tým lepší ) ,len ja som leniva si to davat skus napr. v lekarni Revalid.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A čo končeky? máš ich zdravé? lebo ak nie a lámu sa ti tak ti to uberá z dĺžky.
Ináč, nepáči sa mi na babách, keď majú až tak dlhé vlasy...
a... čo myslš pod kvalitným šampónom?