Ahojte, potrebujem radu. Som typ človeka ktorý potrebuje stále zmenu. Už dlhšie chcem niečo spraviť s vlasmi ale neviem čo... chcem aby to bolo zaujímavé, predtým som mala emo hairstyle, potom ružové vlasy, ale farba sa mi už vyzmývala... poradíte?
je ťažké vybrať len jednu možnosť zo všetkých ktoré tu vidím... jednoducho si napíš do google "emo colored hairstyles" ... nech si vyberiš čokoľvek, nemáš čo pokaziť :3 modrá ružová zelená čierna, prípadne aj všetky naraz... mne sa to strašne páči :3
ak by som bol dievča a chodil na strednú tak hneď do toho idem... lenže bohužiaľ...
moj "násťročný" život sa skončil, musím (mal by som) hľadať zamestnanie a zarábať na seba... lenže to nie je nič pre mňa, odpájam sa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?....
» www.polyvore.com/cgi/img-thing?....
moj "násťročný" život sa skončil, musím (mal by som) hľadať zamestnanie a zarábať na seba... lenže to nie je nič pre mňa, odpájam sa..
ja som tiež taký experimentátor takže ti úplne rozumiem len bacha, aby si nedopadla ako ja (spálilo mi polovicu hlavy )