Poznas to. Spoznas niekoho vynimocneho alebo si to aspon myslis. Nie je to ani party girl ani zakomplexovana pseudointelektualka. Vie sa zabavat ale dokazes sa s nou porozpravat aj o komplikovanejsich temach. Nie je to ni
aha, "typické dievča z ba" ma odradilo od akéhokoľvek hlbšieho zamyslenia sa.
a povedať si, že sa niečo nedá, to je len taká trápna zástierka. lebo je to tak, že buď ty alebo ona jednoducho nechce. nežijete 5000 kilometrov od seba, ale na malom slovensku. tak na čo sa tu ideš hrať?
Dovodom je vzdialenost. Obaja sme z ineho mesta. Obaja sme este mladi (19+). Mam pracu (fulltime) v septembri zacina VS. Zijem este u rodicov, bez auta. Urcite nebude cas niekam chodit, cestovat. Problemom je ze ju cez tieto prazdniny urcite este parkrat uvidim co len prehlbi ten smutok , trapenie. Ale co s tym mam robit ? Nechcem len tak prerusit s nou kontakt.
Ja patrim medzi ludi co sa zamiluju nahle a prudko...parkrat za zivot. (Toto je asi 3krat). O to je to silnejsie....Ja som netravil svoj cas ked som mal 15 - 16 chodenim po diskotekach a nebalil som hlupe babenky...mozno som mal, aspon by som ziskal nejake skusenosti.
luc.ka
Tak ako je pre vacsinu ludi zauzivane ze cigan = zlodej tak je to co som napisal zauzivane pre mna
Spoznala som tak draheho, prestahovala som sa o par statov vedla a nazivame sa v harmonii spolu uz dva roky. Nic nie je nemozne. Da sa zo zaciatku randit na dialku ak obaja na to pristupia, a ak je zrejme, ze to ma cestu, tak preco neurobit dalsi krok? Ak je ten niekto tak vynimocny, problem by to byt nemal.
Tiez som zastancom toho, ze na dialku to vobec nema zmysel, ale ako sa poznam, asi by som to porusil, kebyze vo vztahu k niekomu prezivam az tolko emocii Tymto 100% negativnym pristupom naozaj nic nevyriesis...
@cliph pozri to čo ti poviem bude znieť ako z veľmi ružového plytkého romantického filmu... no pýtal si sa na môj názor. Vieš, teraz si v štádiu, že vlastne... už nieč nemôžeš stratiť. Ja osobne so msa nauučila riskovať, pokúšať sa o to, na čo mm iveľmi záleží. Lebo buď budeš sedieť a revať do vankúša a čakať kým to prebolí, alebo sa vzchopíš a nejak sa pokúsiť byť s ňou. Ak to nevyjde, nebudeš si aspon vyčítať že si to neskúsil. Koniec koncov je tu aj šanca, že to vyjde. P.S.: už takmer trištvrte roka mám vzťah s chalanom 200km odo mňa a ... dá sa to
Veď ste dospelí, nech niekto z vás prestúpi na inú školu ktorá je v tom meste Keby sa chcelo, dá sa to. Keď sa nechce, tak nie. Asi tá láska nie je dosť veľká.
@cliph : stretla. nemôžem s ním byť .nikdy .je taká veta z filmu Anglický pacient - každou noc jsem si rval srdce, ale ráno bylo zase celé. Tak ja sa snažím aby ráno bylo vždy zase celé.......ak je u Vás problém len diaľka a to čo píšeš, mali by ste to skúsiť. Aj pár dní šťastia je viac ako milióny smutných dní.
Bol som s nou. Ma ma rada ale nelubi ma. Prezili sme toho vela. A teraz ked sme od seba prec si chce len pisat. Vravi ze ma ma rada ale neciti ze som ten pravy. Nechce sa stretavat na dialku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a povedať si, že sa niečo nedá, to je len taká trápna zástierka. lebo je to tak, že buď ty alebo ona jednoducho nechce. nežijete 5000 kilometrov od seba, ale na malom slovensku. tak na čo sa tu ideš hrať?
Ja patrim medzi ludi co sa zamiluju nahle a prudko...parkrat za zivot. (Toto je asi 3krat). O to je to silnejsie....Ja som netravil svoj cas ked som mal 15 - 16 chodenim po diskotekach a nebalil som hlupe babenky...mozno som mal, aspon by som ziskal nejake skusenosti.
luc.ka
Tak ako je pre vacsinu ludi zauzivane ze cigan = zlodej tak je to co som napisal zauzivane pre mna
Tiez som zastancom toho, ze na dialku to vobec nema zmysel, ale ako sa poznam, asi by som to porusil, kebyze vo vztahu k niekomu prezivam az tolko emocii Tymto 100% negativnym pristupom naozaj nic nevyriesis...