Ahojte , chcela by s im sa opýtať že v je tu nejaké dievča čo chodí na vojenskú školu alebo niekto kto niekoho takého pozná. A chcela by som sa opýtať , že čo všetko táto škola obnáša . Ďakujem za odpovede
Príjimačky sa dajú, anglina pohoda, psychotesty sa tiež dajú zrobiť, matika je najhoršia pre tých, ktorí nie sú maticky zdatní.
Nemôžeš sa tam maľovať, si tam na istú domu, počítač pár hodín denne, masakrálny tréning, učenie atd. Ale asi nikto nečaká, že to bude ľahké, či?
Lol čo som ja počul tak je to úplna sračka ktorú by zvládol každý.
Mám kamaráta čo je na vojenskej škole a ako všade na svete aj tam upadla morálka o 150% všetci na mobiloch žiadny rešpekt k nadriadenému psychotesty by dal aj psychopat a fyzicky tiež tak maximálne trošku pobežíš.
Dievčatá to budú mať asi podobne.
Skôr by ma zaujímalo keby si išla do skutočnej vojny kolko by si toho zniesla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Nemôžeš sa tam maľovať, si tam na istú domu, počítač pár hodín denne, masakrálny tréning, učenie atd. Ale asi nikto nečaká, že to bude ľahké, či?
Mám kamaráta čo je na vojenskej škole a ako všade na svete aj tam upadla morálka o 150% všetci na mobiloch žiadny rešpekt k nadriadenému psychotesty by dal aj psychopat a fyzicky tiež tak maximálne trošku pobežíš.
Dievčatá to budú mať asi podobne.
Skôr by ma zaujímalo keby si išla do skutočnej vojny kolko by si toho zniesla
Najťažšie na tom je že sa nemôžeš malovať a nemôžeš celý deň presedieť pri seriáloch, ale iba pár hodín denne