napr. ja teraz chodim na skolu kde chodil pred tym moj bracho a on vzdy ked rozpraval o profakoch tak im hovoril krstnym menom, ale iba medzi kamosmi. A ja som to nejak pochytila a tak teraz na tej novej skole si vzdy poviem: Aha ide Riso..alebo proste..a
Eva, Karol, Jara, Aďka, Zuza... bežné a mali sme anglinára, ktorého sme volali Meky, a bolo to tak veľmi používané, že sme sa veľakrát preriekli aj pred inými profesormi napr. triedna (Eva sa nás pýtala, ako na angličtine, a ja jej "s mekym je nuda" teda niečo také a ani som si neuvedomil ako ho volám
jasna ze ich volame po mene s radom minuly rok sme mali triednu martusku, anglictinu nas ucila teta barborka lubka byvala casto nervozna a netreba zabudat ked rado oslovil peta (dejepisar) peto lebo si myslel ze som to ja
ale teraz mame triednu ingrid. anj nas uci vivien (tej este nejake meno treba vymysliet a uz poznate skoro cely zbor. pani riaditelka je ericka a je ich tam este veeeelmi vela
My volame krstnymi menami len tych co ich nemame radi a sem tam uz spoluziakom uslo aj pred profesormi ze nazvali nejakeho krstnym menom ked o nom rozpravali Niektori profaci sa z toho smiali a ini sa tvarili ze nic nepoculi ale problem nebol este nikdy
tiez medzi sebou volame krstnymi ak nemaju inu prezyvku. Uy sa mi i stalo ze som pytal triednu nech mi zavola Renatku . Ale pochopila hned mne to doslo az neskor ze jak sa vola naozaj
My sme volali krstným len jednu učiteľku lebo ju nikto nemal rád tak furt keď začínal zemepis tak spolužiak na celé poschodie: "Gréta ideeee!!!" a jej to bolo jedno
Každý učiteľ má u nás svoje mená, s bencim som chodila na tú istú školu, takže tak. niekto má prezývku, niekto meno, a dokonca aj jednému ostalo priezvisko.
No a dosť mladých učiteľov čo máme, tak poznám, takže si tykáme a pre mňa existuje len meno.
na marketingu mame profku co vyzera na 40, ma 25 a je este stale slobodna....uz jej prischlo, ze marketingova slecna a okrem nej...Kamil, Mato, Marcela, Renata, veduci (riaditel), veduca (jeho zena),
Kamarátky zvykli asi troch vyučujúcich volať menami (Gusťo, Ifka, Aďo ) ale vo všeobecnosti v triede sme používali skôr prezývky z priezvisk (Čerešňa, Ešti, Baha...) prípadne prezývky vzniknuté iným ehm... povedzme že záhadným spôsobom (napr. Frida )
Ale jediného človeka z profesorského zboru sme si mohli dovoliť volať "Zuzi" a tykať jej a to bola naša triedna
my na škole máme asi 10 profiek Zuzán takže by sme nevedeli o koho ide... väčšinou sú to skrátené priezviská a prezývky... a ešte jedna upratovačka je "hajzeltetka" lektorov môžme oslovovať krstným menom aj na hodine, pretože keď má človek dve krstné mená a dve priezviská, ani neviem kto nás učí
šano-dejepisar s chutnou ritkou heh ved uci aj sportovu(chodim na skolu kde sme gympel a ucnovka aj to gympel sportovy a tento rok uz aj informatika) ze ma vyse 30 no my mu tipujeme 27
kvaky,kvako,rocky,ujo tomáš-telocvihar tez sporotvec a trener
pokenom,usana,magda-nas triedna
kata-velmi prisna zastupkyna
tatiana-slovencina a franina lol sekera riadna
plameniak,iveta-anglictinarka chodi cela v cervenom
lubka-spoluziackina sestra co na suci geografiu a etiku
sajfa,cief209-taky spomaleny ktko ku ktoremu pridu iny ziaci amu nadavjau normlane pred nim robia blbosti ignoruju ho tykaju mu zoparkrat mu aj otriesakli veci o hlavu atakekktiny
ta zlata s pirsingom-taka zlata neminarka
snopi,snop dog-snopko-trener atletiky aj dal nazov svojim ze snopiteam
parnik,lokomotiva-triedna vedlajsej triede je ako taka gula
no ale vacsinou im vravime ze ide ta pi**.kur***.kok** a potombne ehehe ot sme sukromny gympel lol sottty to isty D
my volame po priezvisku. v menach by sme mali bordel. a ak by som pred nejakou prfoesorkou povedala namiesto pani profesorka (napr.) kudelova pani profesorka Eva bolo by to blbe mne aj tej druhej profke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
tak toto ti mi je nejake povedomue
A triedneho sme volali David, Dado, Rucka(priezvisko jeho), Paprca, chuj, blb, vyjebanec atd.
ale teraz mame triednu ingrid. anj nas uci vivien (tej este nejake meno treba vymysliet a uz poznate skoro cely zbor. pani riaditelka je ericka a je ich tam este veeeelmi vela
udrzbar1 = fritzi
udrzbar2 = hans
vratnicka = kulhava mary
No a dosť mladých učiteľov čo máme, tak poznám, takže si tykáme a pre mňa existuje len meno.
"Už ide mrochta!" "Ide sem tá p..." a pod. Ale najčastejšie sú to upravené priezviská - Nocka, Mesko atď.
Jaj, a údržbár je Dartaňan - pohoďák.
my sme dávali prezývky, ako jubba hutt, suchá kôrka, volvox, ťava, ale aj kanady, to je zlaté
Ale jediného človeka z profesorského zboru sme si mohli dovoliť volať "Zuzi" a tykať jej a to bola naša triedna
na vyske mame par docentov, profesorov (doktorov atd..:p) ktorych volame menami - Danka, Sasa a podobne
Matikárka(má strašnú hrivu =Afrohriva,Afromenka,Afro,Poťažkáme,Kadička(jej oblubene výrazy
Dejepisarka=Plešinka(farbi si vlasy na čierno a ked jej to vyrasta ma vzadu plešinku
no a tak museli by ste poznať aby ste pochopili .. ale normalne im tak vravim náá šakco
kvaky,kvako,rocky,ujo tomáš-telocvihar tez sporotvec a trener
pokenom,usana,magda-nas triedna
kata-velmi prisna zastupkyna
tatiana-slovencina a franina lol sekera riadna
plameniak,iveta-anglictinarka chodi cela v cervenom
lubka-spoluziackina sestra co na suci geografiu a etiku
sajfa,cief209-taky spomaleny ktko ku ktoremu pridu iny ziaci amu nadavjau normlane pred nim robia blbosti ignoruju ho tykaju mu zoparkrat mu aj otriesakli veci o hlavu atakekktiny
ta zlata s pirsingom-taka zlata neminarka
snopi,snop dog-snopko-trener atletiky aj dal nazov svojim ze snopiteam
parnik,lokomotiva-triedna vedlajsej triede je ako taka gula
no ale vacsinou im vravime ze ide ta pi**.kur***.kok** a potombne ehehe ot sme sukromny gympel lol sottty to isty D