Ahojte...bola tu uz podobna diskusia myslim,,,ale predsa este raz...chcela by som si kupit zrkadlovku,...moj strop je tak 1000 ecok....konkretne chcem fotit sportove akcie ako su rozne bikeove, snb abo skateove alebo koncerty, ci rozne ine akcie...nechcem
prehlad vo fotakoch som mala pred dvomi rokmi, ked som si kupovala ten moj, ale hold, doba sa zmenila a uz sa o to nezaujimam, aj ked v niecom by som ti mohla poradit:
hladaj fotak, co ma najmenej 11 zaostrovacich bodov (sice ja mam "az" tri, ale vystacim si);
hladaj celkovo rychly fotak, ked hovoris, ze chces fotit najma sport, tak napr. co ma minimalne 3 snimky za sekundu, ale to je vyuzitelne viac pre tych profesionalnejsich fotografov;
byť tebou, zaregistrujem sa na ephoto.sk a tam založím diskusiu...tam ti skôr poradia, lebo sa v tom vyznajú (nie že tu by sa nikto nevyznal,ale tam je x-krát vyššia koncentrácia fotografov a dobrých fotografov)...ja osobne som fanúšik nikonu a pentaxu
Jeden preferuje Nikon druhý Canon ... podla mna v tom viac menej nie je rozdiel.... je to sila zvyku. Ostné značky zkradloviek... to už je na pováženie, či sa týmto dvom popredným značkám vyrovnajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
čiže (1008 €)
Alebo viac sa oplati variankta Canon EOS 500D + spolu z objektivom EF-S 18-55 IS (699,00 €) ako zaklad.
pre výber objektívu odporučam tento članok pre začiatočnikov -
» www.ephoto.sk/uzivatelska-sek...
Pozor zrkadlovka nieje easy foťák, odporučam prečítať nejaké članky na nete.
hladaj fotak, co ma najmenej 11 zaostrovacich bodov (sice ja mam "az" tri, ale vystacim si);
hladaj celkovo rychly fotak, ked hovoris, ze chces fotit najma sport, tak napr. co ma minimalne 3 snimky za sekundu, ale to je vyuzitelne viac pre tych profesionalnejsich fotografov;
moznost zapisu na SDHC kartu (4 GB a viac);
...