Ahojte..Som druhák na gymnáziu a do štvrtku si mame vybrať 2 voliteľné predmety z ktorých pravdepodobne budeme aj maturovať.. Problém je v tom že neviem ktoré si vybrať.Chcel by som ísť na nejakú VŠ so zameraním na IT takže určite si ako jeden voliteľný p
@after mozes si skusit dat informatiku, a presvedcit par spoluziakov aby isli s tebou. mozno sa niekto chyti.(tym nemyslim len tvoju triedu,ak si na gympli skus sa popytat aj v ostatnych prvackych triedach,pripadne tried s 8.roc.studiom)
a ak nie, daj si tu konverzaciu z AJ. ano nehodi sa, ale z AJ ides urcite maturovat (pripadne NJ)takze ti to moze pomoct. v 3.rocniku uz su 3 volitelne predmety (aspon my mame)tak tam by si sa mohol pokusit k tej AJ a matike pridat informatiku.(mozno si to medzicasom niektori spoluziaci rozmyslia a prejdu na informatiku)
@3 Problém je v tom že my sme v škole iba 3 tretie ročníky z ktorých sa budu robiť tie kombinácie seminárov a z toho 1 trieda je čisto dievčenska.. Z našej triedy by sa na seminar z inf prihlásili asi tak 3 vrátane mňa. Z druhej triedy kde sú 4 chlapci ma záujem o inf asi 1 a z dievčenskej pochybujem že niekto záujem mať bude.
Mas to uplne jedno, ja som mal v tretom seminare geo a dej a maturujem nakoniec z mat a obn Ale pokial chces tu praktickost, tak si urcite daj tie konverzacie @1 a @3 U nas sa neotvorila ekonomia, lebo sme boli nahlaseni iba 9, cize tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a neverím, že o seminár z inf by nebol záujem.
a ak nie, daj si tu konverzaciu z AJ. ano nehodi sa, ale z AJ ides urcite maturovat (pripadne NJ)takze ti to moze pomoct. v 3.rocniku uz su 3 volitelne predmety (aspon my mame)tak tam by si sa mohol pokusit k tej AJ a matike pridat informatiku.(mozno si to medzicasom niektori spoluziaci rozmyslia a prejdu na informatiku)
@1 a @3 U nas sa neotvorila ekonomia, lebo sme boli nahlaseni iba 9, cize tak..
a k veci - napíš si tam tú informu, ak sa otvorí, budeš rád, ak nie, prepíšeš potom na anglinu