cawte chcem sa spytat ako to je pred operaciou kam vam pichnu injekcie , no ako jak to bude pred operaciou ako ma budu uspavat a po operacii ? co budete robit po zobudeni kolko ste tam boli v nemocnici po a kolko to bude cca boliet lebo sa chystam 26.11 n
napr. keď mne vyberali mandle (mala som 6 r.), tak ma uspali tabletkou - cítila som sa po nej, ako keby som užila nejakú drogu - proste všetko sa okolo mňa hýbalo a točilo...
a keď som sa zobudila, tak som mala ešte stále v hlave prepnuté.... a mala som na ruke infúziu (či čo to bolo), ktorá mi príšerne liezla na nervy, tak som jačala na celú nemocnicu, že mi to okamžite majú dať dolu, hrýzla som sestričku a tá, chudera už so mňa bola na prášky už mi núkala kadejakých plyšákov a hračky, že: ,,Zlatko, poď sa hrať! Nekrič mi tu! Aha! Ani iné deti nekričia!"
pred ti dajú dithiaden ,počkáš si na operáciu ,dovezú ťa na sesterskú ,tam di daju vypiť takú hnusnú vodu ešte ,potom budeš oťapený(ževraj ,mne to ešte nikdy nezabralo odvezú ťa na operačku ,vyzlečieš sa zapoja ťa na kanylu , pichnú ti anestetikum a daju dýchať ten vzduch ...... nepamatám potom ťa sestrička bude fackať na sesterskej aby is sa trochu prebral ,oblečú ťa a odvezú na izbu. Hotovo
no a nechcel by si nám povedať čo ti budú operovať?
ináč ti asi hneď dajú infúzku do ruky, do nej náladovku kým budeš čakať na opku, potom ťa prevezú na sálu a tam ťa rovno uspia, ale to už budeš asi celkom mimo a veľmi to vnímať nebudeš. a taak
U mna to bolo tak: dovlacili ma na posteli na operacny sal, preniesli z postele na nejaky stol a prikryli papierovou zasterou, vyzliekol som sa, preniesli ma na operacne kreslo, dali mi anestezu a do 10 sekund odkedy to pustila do hadicky som bol out...ziaden sen nic, mal som pocit ze som zavrel a otvoril oci, ale v skutocnosti to bolo o tri hodiny neskor, bol som stale na operacnom sale ale uz znova na posteli, ked sestricka zbadala ze som sa zobudil pichla mi painkiller, ktory nefungoval, dala dalsi nefungoval, dala dalsi nefungoval, tak ma previezli na izbu, kedze nefungovali vytahy cakali sme na vytah hodinu a ked sme dosli hore mi dali nieco ovela silnejsie...operacia zacala niekedy o osmej rano, ja som spal zomrety aspon do piatej a vtedy ma zobudili rodicia ktori ani nevedeli ze som bol operovany ale nevladal som ani oci otvorit, len som ich pocul ...ale bolo to fajn, taka predlzena dovolenka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
napr. keď mne vyberali mandle (mala som 6 r.), tak ma uspali tabletkou - cítila som sa po nej, ako keby som užila nejakú drogu - proste všetko sa okolo mňa hýbalo a točilo...
a keď som sa zobudila, tak som mala ešte stále v hlave prepnuté.... a mala som na ruke infúziu (či čo to bolo), ktorá mi príšerne liezla na nervy, tak som jačala na celú nemocnicu, že mi to okamžite majú dať dolu, hrýzla som sestričku a tá, chudera už so mňa bola na prášky už mi núkala kadejakých plyšákov a hračky, že: ,,Zlatko, poď sa hrať! Nekrič mi tu! Aha! Ani iné deti nekričia!"
ináč ti asi hneď dajú infúzku do ruky, do nej náladovku kým budeš čakať na opku, potom ťa prevezú na sálu a tam ťa rovno uspia, ale to už budeš asi celkom mimo a veľmi to vnímať nebudeš. a taak