kedže dnes ma čaká rozhovor s mojim bývalým partnerom, tak mi napadlo, vrátil sa k vám váš bývalý partner? ak áno, ako to prebiehalo? boli ste iniciatorom vy alebo vas byvaly partner?
Akurat pred dvoma dnami som sa dal zas dokopy s byvalou, aspon to tak vyzera ...a bolo to take spontanne...teraz to vyzera, ako keby sme do seba boli zalubeni ako na zaciatku ...ale uz to vsetko beriem s rezervou, co bude, bude...neriesim
moja kamarátka sa so svojím teraz už bývalým priateľom rozišla asi 100x.. a 99x sa k sebe vrátili.. ale podľa mňa to bolo zo zvyku... ale ja sa riadim pravidlom, nestúpiš 2x do tej istej rieky..
@ashleeblick nerob si plany do dalekej buducnosti, zi v pritomnosti a je to! ked sa chcete spolu k sebe vratit, tak sa vratte, aj keby to bolo len na pol roka...no a co...ked vam spolu bude fajn, budete spolu, ked nie tak nie...nikto predsa nechce mat zo zivota peklo : )
@acvd43xa7w ak nema zaujem to zmenit, vtedy je naozaj lepsie za tym spravit hrubu ciaru...ale naozaj taku, ze sa k tomu uz vracat nebude...
@method no ako nejake extra plany nerobim, len viem, ze som nasla co som vzdy hladala a chcela....no ale ako mam tak nejak tak jednat abo co aby bola sanca na vratenie sa? ma ma rad, to viem, ja jeho tiez...len to treba nejako posunut....ja chcem za nho bojovat
@ashleeblick jop, asi tak.. ono aj vela zavisi na tom, ako dlho ste spolu boli, ake to bolo, ci ste sa vela hadali alebo co, kvoli comu ste sa rozisli, a ako dlho ste rozideni.. a tak.. cize chod s nim a uvidis mozno znova preskoci iskra
@acvd43xa7w no boli sme spolu strasne kratko.....cosi cez mesiac...ale proste intenzitou to bolo ako dlhodoby vztah, vobec sme sa nehadali, vsetko bolo uplne v poriadku....sme rozideni uz skoro mesiac....rozisiel sa on so mnou lebo ho bratia odhovorili odomna, lebo ze nesplnam vsetko co ma mat vztah..v podstate ze neviem varit, tak preto ho odhovorili..a on dilino sa im dal....
@ashleeblick nerad radim ohladom vztahov, hlavne rob tak, aby si bola happy a stastie hladaj v prvom rade v sebe, nie v niekom inom, aj ked je to pekne ...ale ak hovoris, ze je ten s ktorym chces zostarnut...tak ho otukavaj, namotavaj...a mas cas... cely zivot : ) namotat sa da kazdy
@ashleeblick za mesiac nemas sancu spoznat cloveka natolko, aby si o nom povedala, ze je to ten s ktorym chces zostarnut, ver mi. A ked sa uz dvaja maju radi, myslim, ze to , ze niekto nevie varit je absurdny dovod na rozchod...nevies varit ? Tak sa naucis a co...ach
@acvd43xa7w ale ja proste som uz ted koli tomu jak uzlicek nervov
@method no len ja mam take nieco zaumienene pekne ze: stastie partnera staviam pred svoje......ale zase aj ja sa snazim byt stastna...a ako aj ja som si myslela, ze cloveka nespoznas za mesiac, ale to najdolezitejsie ked si s nim casto spoznas....no sak ja viem, ze je to absurdny dovod....len ja nechcem dnes po nom kricat....chcem to v pokoji sa o tom porozpravat...ale ja sa poznam ze ma to nastve... a varit viem tak pre seba....ja proste zboznujem taliansku kuchynu, cestoviny....a zboznujem polotovary...ja proste som navyknuta na takyto system...nepotrebujem mat stale cesrstvo varene...
@ashleeblick pozri , to co ty jes, je ozaj tvoja vec ...ale, ja by som urcite nejavil zaujem a nebojoval o niekoho, kto by ma po mesiaci odhodil, kvoli tomu, ze neviem varit...absolutne absurdne! Aspon ja vo vztahu hladam nieco uplne ine, ako to, ze mi pride holka navarit. Mam dost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
urob ako myslíš- neviem nepoznám celý príbeh
@2 preco si to tentokrat uz nepovolila?
@method no ako nejake extra plany nerobim, len viem, ze som nasla co som vzdy hladala a chcela....no ale ako mam tak nejak tak jednat abo co aby bola sanca na vratenie sa? ma ma rad, to viem, ja jeho tiez...len to treba nejako posunut....ja chcem za nho bojovat
@method no len ja mam take nieco zaumienene pekne ze: stastie partnera staviam pred svoje......ale zase aj ja sa snazim byt stastna...a ako aj ja som si myslela, ze cloveka nespoznas za mesiac, ale to najdolezitejsie ked si s nim casto spoznas....no sak ja viem, ze je to absurdny dovod....len ja nechcem dnes po nom kricat....chcem to v pokoji sa o tom porozpravat...ale ja sa poznam ze ma to nastve... a varit viem tak pre seba....ja proste zboznujem taliansku kuchynu, cestoviny....a zboznujem polotovary...ja proste som navyknuta na takyto system...nepotrebujem mat stale cesrstvo varene...