Ahojte idem vracať tovar prvýkrát tak neviem čo mám od toho očakávať. Keďže sa jedná o Čínu tak poštovné bude veľké, ale niekde som čítala že to hradá predajca, je to tak vždy alebo to závisí na jeho dobrej vôli? Ďalej by som sa chcela spýtať ako ste p
postu si musis vybavit s predajcom, a tym nie je ebay..dobra rada: vsetci ti sikmi vedia anglicky...ja by som to hned pichol niekomu za 8 evri a cau-pa, ziadne lietajuce parochne
@Nikichan neoplatí sa ti to odosielať, poštovné stojí okolo 8€ (vracal som raz do číny kameru do auta)
+ musíš vyplniť colné vyhlásenie + na 99% ti poštovné predajca nepreplatí a nič s tým nespraví ebay ani paypal, lebo je to dobrovoľné
+ tie ich čínske adresy sú fakt dlhé a naša úžasná pošta ani neumožňuje toľko znakov vypísať do formulára (eph), takže ak ju neskrátiš inteligentne, môže sa stať, že to tam ani nedorazí.
najprv skús napísať predajcovi o čo ide, niektorí bez problémov vrátia peniaze alebo pošlú nový tovar a pôvodný si môžeš nechať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
+ musíš vyplniť colné vyhlásenie + na 99% ti poštovné predajca nepreplatí a nič s tým nespraví ebay ani paypal, lebo je to dobrovoľné
+ tie ich čínske adresy sú fakt dlhé a naša úžasná pošta ani neumožňuje toľko znakov vypísať do formulára (eph), takže ak ju neskrátiš inteligentne, môže sa stať, že to tam ani nedorazí.
najprv skús napísať predajcovi o čo ide, niektorí bez problémov vrátia peniaze alebo pošlú nový tovar a pôvodný si môžeš nechať