dlhsie, nez by som si chcel priznat. a vzhladom na tvoj vek to bude este tazsie. ale ver tomu, ze ak by si sa k nemu vratila, bolo by to este horsie. ved ani nemas i100tu, ci ta stale chce
@matikpolanska96 pocuvaj pozitivne pesnicky ! stale nieco rob a bud s niekym ! nenechaj si miesto na nic nerobenie a rozmyslanie nad zivotom a po case to prejde
ja to nechapem baba da niekomu kopacky a potom vyplakava ja uz by som sa druhy krat ku tej istej nevratil pokial by nas nespajala nejaka vec teraz nemam na mysli lasku .d
stalo sa mi nieco podobne, ale ja som bol v tej druhej pozicii. fungovat to nebude, resp. ak si mu dala kopacky z nejakeho dovodu, tak ten dovod bude velmi pravdepodobne pricinou opat.
načo sa rozchádzaš, keď ho stále chceš? rozchod je univerzálne riešenie problému? vieš, problémy ku vzťahom patria, a k tým vyzretým patria kompromisy a iné riešenia ako rozchod. a ak nedokážeš na problém odpovedať inak ako niečím tak definitívnym, tak potom na to proste nemáš. dospej.
Zlatko, vzťahy na diaľku málokedy fungujú a ty si musíš uvedomiť, že fungujú, len keď to má nejakú budúcnosť a bude to síce znieť hnusne, ale v 15tich máloktorý vzťah má budúcnosť. Malo by to zmysel, keby ste v blízkej budúcnosti byť spolu (že idete na školu do rovnakého mesta a pod). Ale v tomto veku ti vzťah, keď nebudete spolu najbližších 5 rokov fungovať nemôže.
Takže si to zhrnieme...máš 15, ty si dala kopačky jemu, on chce čas, plus je to vzťah na diaľku...určite tam bol dôvod, prečo si to ukončila...Netvrdím, že vzťahy na diaľku nemajú perspektívu, lenže z tohto všetkého usudzujem, že ten váš nemá...Takže Ti len ostáva nejak sa pozbierať a ísť ďalej..Vyraz si niekam s kamošmi, rob to čo ťa baví, snaž sa na toto nemyslieť...Ver mi, najlepšie bude sa cez to všetko postupne preniesť (vlastná skúsenosť, s bývalým sme sa k sebe vrátili 3x a aj tak to nefungovalo)...Máš 15, tkaže si užívaj život..a staré známe otrepané klišé - príde lepší
Parkrát som to spravila, ale neskor som si uvedomila že to bola chyba... ale tak tvoj asi nie je taký prípad ako bol ten môj .. on začal byť na mňa agresívny a dokonca sa mu zapáčilo aj žiť s drogami ... .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@chevro skracujem, cas su peniaze
@chevro to je pravda, musim niektore slova revidovat
ak ma bude niečo trápiť, napíšem ti o tretej.. ďakujem