Neviem teraz s akou tvojou myšlienkou mám súhlasiť, keď si tu žiadnu nenapísal, ale myslím si že každá láska je skutočná nuž niektorá viac a niektorá menej intenzívnejšia.. obdobnejsia... Aj tá najmenšia láska môže byť najsilnejšia a naopak. Smile more
Plne súhlasím a je to logické lebo keď nejaký super pocit zazijes prvy krat najlepsie si ho zapamatas a vsetky ostatne razy porovnavas s tou prvou skusenostou
Asi je to individuálne, pretože tá osoba z ktorej som kedysi mala stavy eufórie len keď sa na mňa pozrel a motýliky v bruchu keď sa na mňa usmial keď mi teraz napíše, absolútne to so mnou nepohne.
Naživo tiež nič, stratil svoje čaro, spomienky na spoločné chvíle mi prišli ako obohratá pesnička.
Ale ja som typ, ktorý sa nerád "pozerá dozadu", najmä keď je niekde úplne inde, má iné priority než kedysi, dospel (trochu a spomienky sú síce pekné, ale už sa nezopakujú. Sú stále niekde v mojej mysli, archivované, ale miesto na disku ponechávam čerstvým spomienkam a myšlienkam.
@6 tak je a z tej prvej bolo najtazsie sa dostat...ale kebyze k tomu nedojde, tak mozno sa nevenujem nicomu z toho co teraz a nebol by som tam, kde som a o posilneni psychiky ani nevravim... 8)
prva laska nemusi byt automaticky prva skutocna laska. ja svoju prvu skutocnu lasku zazivam az teraz, roky po prvej laske. no suhlasim s myslienkou, ze clovek, s ktorym prvy raz zazijeme tu nadpozemsku spriaznenost dusi ostane v nasom srdci ako ten naj.
Nemyslím si, občas keď si spomeniem na prvú lásku sama seba nechápem ako som sa do niekoho takého mohla zaľúbiť. A v podstate to potom poviem i o druhej i o tretej láske, že to nemohla byť láska ale pobláznenie lebo ten človek je totálny magor a idiot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Naživo tiež nič, stratil svoje čaro, spomienky na spoločné chvíle mi prišli ako obohratá pesnička.
Ale ja som typ, ktorý sa nerád "pozerá dozadu", najmä keď je niekde úplne inde, má iné priority než kedysi, dospel (trochu a spomienky sú síce pekné, ale už sa nezopakujú. Sú stále niekde v mojej mysli, archivované, ale miesto na disku ponechávam čerstvým spomienkam a myšlienkam.
teraz smutnučký je lebo má hrubú srsť a nemá nos, teplo mu je
ale to iste mas aj pri piku