jeeeeeeeej @demonicbass a ves co?? to je to najkrajsie co mamke mozes dat ver tomu vcera som sla vlakom a stretla som matku s dcerou ona mala asi 15 taku scenu jej spravila len preto ze nic nevidela z vlaku lebo okna boli zahmlene =/
@nikuska62 jako já beru rodiče jako rodiče nikoliv jako dobré přátele...I když náš vztah je celkem fajn, nikdy bych třeba mámě neřekl něco co řeknu příteli v mých letech...
@7@puco90 - FORMALITA? síce neviem, aký máš s rodičmi vzťah, ale hovoriť im, že ich máš rád, nie je v žiadnom prípade formalita. Až keď som cca v ročnom odstupe o oboch prišiel, uvedomil som si, ako málo som im to hovorieval (otcovi vlastne nikdy) a dodnes ma to mrzí a bude mrzieť navždy.
@19@puco90 - že im pomôžeš, to je absolútna samozrejmosť... Ja viem, teraz sa ti to zdá trápne, ale napriek tomu, že to určite vedia, chcú to občas aj počuť... Môže sa stať, že to budeš o 10 či 20 rokov ľutovať - tak ako ja...
niekedy ...ale máličko ..otcovi to nevravím asi vôbec ..aj keď ho mám veľmi rada a vážim si ho ...ale on o to nejaví záujem ,nechýba mu to,on je trošku bezcitnejší človek ...a mame sem -tam keď je príležitosť treba to však hovoriť rodičom častejšie ...dali nám život predsa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale dôležité sú skutky, nie nejaké formality.
Ale veď oni vedia že ich mám rád.
vlastne, myslím, že som to nikdy nikomu nepovedala, myslím, že také veci sa dajú vycítiť, prípadne sa prejavia inak, ako otrepanými frázami