Chcela by som vedieť či niekto z vas chodí na VŠ kde je odbor športového zamerania..aké su príjimačky, či to môže zvládnuť aj človek kt. nemá nijaké výrazne úspechy za sebou ...a podobne ...kde sú takéto odbory najľahšie a najťažšie ..ďakujem za odpove
Poznám ľudí, čo tam chcú ísť, čo sa tam nedostali a ktorý z nej vyšli.
Mám kamarátku, ktorá váži tak 45 kíl, každý deň chodí behávať (ráno) a večer chodí do fitka. Cez týždeň stíha nejaký ten tanec a plávanie. Človek by povedal, že musí mať kondičku a že ju zoberú. Lenže nie. Už dva roky po sebe ju nevzali.
Môj bratranec z nej pred dvoma rokmi vyšiel a nemá sa zase kde zamestnať. Človek by si pomyslel, že v tejto prežieracej obéznej dobe sa ľahko zamestná ako tréner, alebo tak - lenže nie. Fitká sú obsadené, školy sú plné telocvikárov... a on musí robiť v športových krúžkoch.
ja tancujem a dostal som sa na nu s prehladom na taketo skoly maju vacsinou sancu aktivni sportovci, reprezentanti - oni totiz dostavaju plus body. Ale da sa tam dostat urcite bez problemov - musis vediet behat, plavat, gymnastiku, kolektivny sport a daku tu teoriu ja poznam vela co z tade vyslo, maju vsetci zamestnania, a podaktori si vedu velmi pekny zivot
skus si pozriet na komenskeho - FTVS (fakulta telovychovy a sportu) ,tam urcite budes mat nejake blizsie info o podmienkach prijatia. kamaratku tam vzali, hra tenis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Mám kamarátku, ktorá váži tak 45 kíl, každý deň chodí behávať (ráno) a večer chodí do fitka. Cez týždeň stíha nejaký ten tanec a plávanie. Človek by povedal, že musí mať kondičku a že ju zoberú. Lenže nie. Už dva roky po sebe ju nevzali.
Môj bratranec z nej pred dvoma rokmi vyšiel a nemá sa zase kde zamestnať. Človek by si pomyslel, že v tejto prežieracej obéznej dobe sa ľahko zamestná ako tréner, alebo tak - lenže nie. Fitká sú obsadené, školy sú plné telocvikárov... a on musí robiť v športových krúžkoch.