Ako tak kukám rozmohli sa nám tu diskusie o vysokých školách... Tak sa chcem spýtať aj ja, či má niekto skúsenosti s Akadémiou ozbrojených síl v Liptovskom Mikuláši... považujem túto možnosť za najlepšiu, ktorá by vyriešila kopu problémov ohľadne života p
No ja som tam rozmýšľala ísť no v tom roku neotvárali akurát. Tak si zisti, či otvárajú ročník. Potom sú tam vysoké fyzické ale aj psychické nároky. Robia sa psychotesty, testy fyzickej zdatnosti, testy všeobecného prehľadu a anglického jazyka. Aspoň tak to tam bolo. A aj keby si sa dostala podpisuješ rovno zmluvu s armádou a upíšeš sa im na mám pocit 15 rokov.
Ja som tam nebola, ale môj brat tam študoval a keď som nad tým rozmýšľala hovoril nech tam určite nejdem, že dnes sa to veľmi neoplatí.
pozri si hlavne všetko na ich webe, majú ho dobre spravený a aj nároky na fyzickú zdatnosť ak je to to, čoho sa najviac bojíš. Nie sú až tak hrozné, ale je to dosť ak nešportuješ.
@sabica ...otvárajú aj nasledujúce tri roky či štyri by mali, kedže majú tie 5ročné turnusy či čo...psychotestov by som sa bála...fyzickú zdatnosť ak začnem makať tak to v pohode mám, skôr sa bojím skúšok z angliny a matiky...
Ja by som tam šla..oplatilo by sa mi...rodičia mi nechcú už teraz platiť školu a máme dohodu že výšku/ubytovanie/stravu si budem platiť sama z toho čo si zarobím... takže AOS by bolo pre mňa riešenie...
tak si to naozaj dobre naštuduj a zisti si aj u lekára či ti to prejde, lebo musíš byť aj zdravotne v poriadku. A vojakov je prebytok a robia kadejaké opatrenia, ale čo tam sú teraz ľudia moc sa nesťažujú. Ja som v LM často a stretávam ich.
a tak matika je dosť dôležitá aj anglina, musíš aj na tej zamakať. Ak sa rozhodneš makaj fakt veľa lebo skúšky sú už nejak v marci pokial viem.
Ak to chceš neostáva nič iné len dať prihlášku a makať na sebe... Keď sa chce ide to. A aj keď nevyjde aspoň skúsiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ja som tam nebola, ale môj brat tam študoval a keď som nad tým rozmýšľala hovoril nech tam určite nejdem, že dnes sa to veľmi neoplatí.
pozri si hlavne všetko na ich webe, majú ho dobre spravený a aj nároky na fyzickú zdatnosť ak je to to, čoho sa najviac bojíš. Nie sú až tak hrozné, ale je to dosť ak nešportuješ.
Ja by som tam šla..oplatilo by sa mi...rodičia mi nechcú už teraz platiť školu a máme dohodu že výšku/ubytovanie/stravu si budem platiť sama z toho čo si zarobím... takže AOS by bolo pre mňa riešenie...
a tak matika je dosť dôležitá aj anglina, musíš aj na tej zamakať. Ak sa rozhodneš makaj fakt veľa lebo skúšky sú už nejak v marci pokial viem.
Ak to chceš neostáva nič iné len dať prihlášku a makať na sebe... Keď sa chce ide to. A aj keď nevyjde aspoň skúsiš
Matiku tiež treba veľmi..ale neviem...keď sa ju neučím ledva z nej prechádza, keď sa učím mám jednotky..len to že je to náročné...
ale to všetko je o tom, či sa dokážem ovládnuť a nevykašľať sa nato, bo je to ťažké...kebyže sa tam dostanem je to super..