Je tu niekto taky kto suduje resp studoval elementarnu a predskolsku pedagogiku? velmi by sa mi to hodilo, potrebovala by som hlavne vediet, ze ci na primackach sa robia nejake talentovky a ak ano naco sa mam pripravit. pravdu povediac na ziaden nastroj z
@nikdynebudemstebou čo som sa ja dopočula, talentovky sa nerobia, na nástroj sa učíš až niekedy v 3. ročníku tuším, ale len také základné škôlkárske pesničky...
No to by aj mňa zaujímalo Mala som kamošku, kt. chodila na predskolsku do Presova, že je to tam strášné ten prístup a všetko okolo toho teraz už učì ale keby si mala vybrať tak ona do PO už nejde takže tak
napr. v Trnave na Truni , sa žiadne talentovky ani primačky nerobia .. v provom ročniku hraš na konci zim. semestra na nastroj a musis spraviť cca 15 umeleckých prác ...
@nikdynebudemstebou robia sa na isty odbor. bola som na presovskej univerzite na DOD a tam to hovorili, ze musis vediet cca spievat pre ZS tusim a na predskolsku pedagogiku tusim 1 hudobny nastroj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@nikdynebudemstebou čo som sa ja dopočula, talentovky sa nerobia, na nástroj sa učíš až niekedy v 3. ročníku tuším, ale len také základné škôlkárske pesničky...
No to by aj mňa zaujímalo Mala som kamošku, kt. chodila na predskolsku do Presova, že je to tam strášné ten prístup a všetko okolo toho teraz už učì ale keby si mala vybrať tak ona do PO už nejde takže tak