Pls Neviem kam mam isť na výšku. Chcem isť niekde na elektro a známky mam 9x1 2x2 1x4 ( 9 jednotiek, dve dvojky a jednu štvorku z matematiky ) , Rozmišlam o Košiciach, UMB v BB, Žiline , STU BA alebo o Trnave. PLS kde ma vezmu so 4kov z matematiky ?
@owad jasne ze moze, od tej chvile je to cele o pristupe. poznam cloveka, ktory mal ovela horsie znamky na strednej, isiel na MTF, zamakal a teraz je inzinier
len aby si nemyslel, ze ked ho tam zoberu bez prijimaciek, ze tam nebude nic robit (sama vies, ze ta skola ma taku nejaku povest, netusim ako je to mozne
Tak v najhoršom môžem z matiky požiadať o komisionálne. Z matiky som mával 2ky ale v tretom ročníku sa nám zmenila matikárka a odvtedy som mal z matiky trojky a teraz mi dala 4ku aj keď mi vychádzalo viac k trojke
závidí od toho, či tú matiku vieš, ale len sa čosi pokazilo, alebo nevieš, ale si ochotný sa ju doučiť, čo by som odporúčal, lebo matika je v prváku všade na technických odboroch, navyše skoro všetky predmety, ktoré tam budeš mať vyžadujú jej znalosť
A keby si dám Komisionálne z matiky tak by sa ma tam pýtali iba to čo sme sa tento polrok učili ? Na VŠ pozerajú na koncoročné vysvedčenia z predchádzajúcich ročníkov alebo na polročne so štvrtého ?
@laraxtheking vraj to nie je bohvieaká škola. Kamarát tam chodil a nemá z tej školy bohviečo + náš učiteľ informatiky hovorí, že na informatiku tam radšej nemáme ísť.
Ale tu 4ku nemám kvôli tomu že bi som bol sprosti alebo že bi som matiku vôbec nevedel ale preto že som nechodil do školí a mame dosť planú učiteľku. Možno pôjdem na komisionálne z Mat.
laraxtheking....a zo slovenciny si mal aku znamku? Teraz neviem, ci si robis srandu a naschval pises tak hrozne, same hrubky, alebo .....az nie, tak mi ostava rozum stat, co si robil na hodinach SJ? Podla pravopisu si nie suci ani na ucnovku a prosim ta, ked budes niekde pisat zivotopis, alebo nejaku korespondenciu...si pomyslia o tebe, nemas sancu sa zamestnat. To ked budu vidiet tolko chyb a hrubiek...odsunu ta nabok.Takze sa trosku zdokonal v tom pravopise, lebo podla toho ta budu velakrat vnimat ostatni.Je to tvoja vizitka. Myslim to v dobrom. Aj mne sa casto stane, ze urobim hrubku, preklep no ten tvoj posledny prispevok je nieco katastrofalne.
len v tych 2 vetach som napocital 10 chyb! nerad sa robim za mudreho, mna tiez casto vytaca,ked niekto niekomu vykrikuje a opravuje vety, ved niepiseme tu diktaty, ale toto dostalo aj mna ...a o to viacej, ze sa hlasis na VS. Ja viem, ze sa mozes obrnit tym, ze ides na techniku a slovencina je tam nepodstatna, ale predsa len si myslim, ze ked niekto dokaze takto pisat....iba az by si bol cudzinec, to je ine a samozrejme pochopitelne, vtedy prepac a vsetko beriem spat.
Rozhodne neodporucam UMB, je to psych ale skus ZA, tam su sice cistky hlavne z tej matiky, ale ak to prelezes, uz je to fajn. Mam tam kamosov ktori malo podobne znamky a uz su Bc. Musis sa len snazit, vsetko sa da, ked sa chce, nedaj sa odradit tym ze na to nemas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale inak, ak tvoja znamka z matiky zodpoveda tvojim vedomostiam z nej, tak STU moc neodporucam...
len aby si nemyslel, ze ked ho tam zoberu bez prijimaciek, ze tam nebude nic robit (sama vies, ze ta skola ma taku nejaku povest, netusim ako je to mozne
ale už mu to tu nespamujme, hoci stále hovoríme k veci
fajn, sak aj tak sa musim ucit vyssie spominanu matiku, buduci utorok nepusti
Ďakujem za názory
na STUBA ťa vezmú, ale otázne je, či sa udržíš
@laraxtheking vraj to nie je bohvieaká škola. Kamarát tam chodil a nemá z tej školy bohviečo + náš učiteľ informatiky hovorí, že na informatiku tam radšej nemáme ísť.