Vybral som si už VŠ kde pošlem prihlášky ale chcem ešte jednu ktorá by bola takou poistkou. Prihlášky som som dával na odbory - informatika - manažment takže by som chcel aj nejakú takú poistku - okrem Prešovskej univerzity - dík za rady
Tak čo ja viem, tu sú také že:
Matematicko fyzikálna
Ekonomická
Slovenská technická univerzita
neviem, pokukaj. ja som umelec
...ale v Bratislave je super, takže by som moc neváhal.
@sheily hej, kto chcel mohol ísť.. no vyšlo mi že buď umenie, alebo predškolská pedagogika.. a som jej vravela, že ako zálohu za umenie som si chcela dať psychológiu a povedala mi, že na to sa nehodím :/ vraj som človek, ktorý nevydrží dlho robiť 1 vec
@simka1311 jaj tak to ti dobre vyšlo ja som si robila taky rozber na nete a tam mi napisali že sa hodim a jazyky a prácu s textom/žurnalistiku/ a tak okolo toho
@sheily no hej to s tým umením sedí ... a fakt by ma tá psychológia asi prestala baviť... ale tá predškolská by ma tiež nebavila, tak ako herectvo, čiže mi zostalo už len to ... vlastne ani neviem, prečo som si dala prihlášku na tú predškolskú
@sheily no herectvo a spev (s tým ani nebude problém, lebo tomu sa venujem od malička) tanec -tomu sa moc dlho nevenujem, tak to neviem no a ešte tam mám všeobecný kultúrny prehľad- tam o hercoch, muzikáloch a tak
no dobre, ale veď to je dobrý začiatok... a keď ta to baví, tak to je základ...treba to skúsiť :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@indelirium tam chémiu nie
Matematicko fyzikálna
Ekonomická
Slovenská technická univerzita
neviem, pokukaj. ja som umelec
...ale v Bratislave je super, takže by som moc neváhal.
ale ty sa rozhodneš a verím, že správne
rozmýšlala som ale v Brne je sakra ťažké sa tam dostať a na Slovensku chcú samé kktiny kamerovú skúšku a milion publikovaných člankov a neviem čo
tak ak by ta to bavilo, tak to stojí za to
tak baviť ma to baív, som aj v redakčnej rade ale tak to je len školský časopis tak ako no nevieem
no dobre, ale veď to je dobrý začiatok... a keď ta to baví, tak to je základ...treba to skúsiť :p