Zdravím!
Dá sa niekde u nás študovať prekľadateľstvo kominácia Anglický jazyk + Španielčina, prípadne AJ + nejaký "exotický" jazyk s tým, že nie je nutná znalosť toho druhého? AJ ovládam
@tralalibang neni to az take tazke s tou taliancinou,si myslim. bratranec a aj priatel takto studovali 'od zaciatku' jazyk cudzi na VS a da sa. a aj spoluziaci ich.
@trishe tusim je to tak ze ak mas dvojkombinaciu napr co ja viem anglictina chorvactina,jeden jazyk (anglictinu)musis ovladat.druhy nie.ale pri spanielcine je vynimka tam musis vediet zaklady.aspn tak sa mi zda
@fjordi Ahoj, na Komenského sa dá. Zo španielčiny vyžadujú min. úroveň B1, ako bolo spomenuté vyššie, ale máš tam aj "exotické" jazyky, pri ktorých sa nevyžaduje predošlá znalosť.
Tu si vieš pozrieť ku každému jazyku, čo vyžadujú: » fphil.uniba.sk/studium/uchadza...
@fjordi Na UMB máš tiež španielčinu, vyžaduje sa úroveň B1 - B2, bez predošlej znalosti jazyka môžeš ísť, myslím, na poľský jazyk a taliansky jazyk, nie som si istý, tiež t nájdeš na stránke filozofickej fakulty UMB. » www.ff.umb.sk/uchadzaci/ponuk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tu si vieš pozrieť ku každému jazyku, čo vyžadujú:
» fphil.uniba.sk/studium/uchadza...
» www.ff.umb.sk/uchadzaci/ponuk...