AHojte je tu niekto kto sa chystá budúci rok alebo teraz začal študovať učiteľ nemčiny na VŠ? Chcela by som vedieť, aké skúsenosti máte, ktoré univerzity akú úroveň maturity požadovali?? ďakujem
ahoj, ja študujem na pedagogickej fakulte UK BA, nemecký jazyk - požadovali úroveň A a v teste boli aj reálie, ak by si sa chcela ešte niečo konkrétne opýtať, napíš mi kľudne správu
ja študujem na UPJŠ v KE a mám odbor: Slovenský jazyk a literatúra - Nemecký jazyk a literatúra. Slovenčinu som však už nechala..musím si pridať k nemčine iný predmet. Škoda, že sa tu samotná nemčina študovať nedá. Inak musím povedať, že tá nemecká literatúra mi dáva pekne zabrať A my sme boli bez prijímačiek (resp. za prijímačky bolo pokladané posúdenie priemeru zo strednej školy) maturu som mala úroveň A a ešte som mala aj 1.tku, ale neviem či to bolo nejako posudzované. Ostatné spolužiačky mali obyčajnú úroveň, jedine za to asi môžeš dostať viac bodov. No a pomôžu ti aj účasti na rôznych olympiádach, teda diplomy a podobné veci. Ja som toho posielala plnú obálku, možno preto ma vzali, lebo piemer z ostatných predmetov na strednej nebol boh vie aký
ahoj, aj ja si chystam podat prihlasku na pedagogicku fakultu na nemcinu..chcela som ist studovat cisto len nemcinu, ale nic take som nenasla :/..zaujimalo by ma v ktorom rocniku sa chodi na prax?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty