Ahojte, viem, že týchto tém tu je už mnoho, ale nakoľko sa začnam pomaly rozhliadať po VŠ a stále ma láka Dánsko, skúsim vaše názory aj tu. Takže, ak má niekto nejaké skúsenosti, feel free to contact me. Chcel by som sa spýtať na najlepšiu agentúru, ktorá
čauko, ja už som v dánsku a teraz tam začínam od septembra, štipendium máš na všetkých vysokých školách len musíš mať nejakú brigádu k tomu max 15 hod týždenne myslím. na agentúru a vykašli, ja som zaplatil scandinavianstudy 80€ a v podstate mi z ničím nepomohli akurát kontaktovali školu a ked som niečo potreboval tak mi dali link na stránky. Proste v pohode sa to dá bez agentúry ktorá ti akurát nasadí ružové okuliare aj keď realita je úplne iná ako hovoria. stačí googliť a dozvieš sa všetko vela šťastia
Dáni sa vraj za posledných pár rokov veľmi zmenili. Nemajú až tak radi cudzincov pretože z ich daní nám napr platia to štipendium. prácu dajú radšej svojim a ak nevieš po dánsky tak sa s tebou často ani nerozprávajú. Ale celkovo zatiaľ to tu je lepšie ako na slovensku len ak by som tu šiel druhý krát tak určite bez agentúry ktorej pretože to za čo im zaplatíš si nájdeš na nete aj sám
@kickstar Ach jáj, toto som nechcel počuť, aj keď všade čítam, že momentálne tam nájsř brigádu je dobrý masaker ... Takže by sa to dalo spraviť aj tak, že keď budeme v škole popsielať prihlášky na VŠ, tak to normálne dám vyplniť profke alebo to funguje nejak inak ? Inač, keď by som išiel na bakalárske zatiaľ, potrebujem tam nejaký certifikát ( TOEFL,...?
jj skús sa na to pýtať v škole a googli, certifikáty potrrebuješ podla toho na akú školu ideš, ja som nepotreboval nič len som spravil pohovor cez skype a test čo mi poslali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov