Je podla vás výhodné študovat Vš v zahraničí? Ja som rozmýšlala nad tým žeby som išla do Berlína študovat prírodovedeckú fakultu ... no ja viem že to neni iba tak že šup klobáska zjem ta ... ale pýtam sa či to je dobrý nápad
ja planujem aj cez strednu.. teraz spravim nejake testy a mozno ma vezmu cez treti rocnik niekam a potom na vysku uz urco chcem ist .. len to zrejme stoji kopu prachoov. a treba vediet jazyk
@2 ano, otazka bola presne, ze "ci sa to da", velmi pozorne citas
ci je to dobry napad sa takto povedat neda, to zalezi od jednotlivych pripadov a od cloveka, ako sa na to citi atd...ale je to obrovska skusenost kazdopadne a moze byt velmi obohacujuca
v niektorych krajinach je to strasne drahe, takze na to pripravuj rodicov uz teraz, alebo si zacni zarabat uz teraz ...
a kedze mas 16, tak sa ti nazor este vela krat zmeni... ja som za tie 3 roky, co chodim na strednu uz aspon 20 krat zmenil nazor na to, na aku VS chcem ist... mam pred sebou 4. rocnik a stale si este niesom isty... a take ze, studium v zahranici ma rychlo preslo, ked som si zistil, kolko na to treba penazi...
Myslím že je to super nápad. Určite tam získaš viac skúseností a pravdepodobne aj vedomostí ako na sr, ja by som ti odporučila ze nech to skúsiš. + moze to pomoct pri hladaní zamestnania. Ja sama od septembra začínam na škole v británií.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
jasne, ze sa da
ci je to dobry napad sa takto povedat neda, to zalezi od jednotlivych pripadov a od cloveka, ako sa na to citi atd...ale je to obrovska skusenost kazdopadne a moze byt velmi obohacujuca
a kedze mas 16, tak sa ti nazor este vela krat zmeni... ja som za tie 3 roky, co chodim na strednu uz aspon 20 krat zmenil nazor na to, na aku VS chcem ist... mam pred sebou 4. rocnik a stale si este niesom isty... a take ze, studium v zahranici ma rychlo preslo, ked som si zistil, kolko na to treba penazi...