Minule som sem písala, vlastne včera podobnú tému, len oveľa dlhšiu.. Chcem sa spýtať či na VŠ ma zoberú z hocijakej strednej školy ? Chcela by som ísť po ukončení obchodnej akadémie študovať cestovný ruch, pracovať ako delegátka, v zahraničí.. Myslíte ž
pokial ja viem tak rozhodujuce su prijimacky. popripade mozes mat nejake body navyse ak si maturovala z predmetu co sa tej skoly tyka. ale mozem sa mylit
Počuj, na vš vo všeobecnosti musíš mať maturitu, takže hlavne maj ukončenú strednú s maturou a potom si zisti, čo na tej konkrétnej škole treba vedieť, aby ťa vzali a keď sa tam dostaneš, uvidíš, že tam sú ľudia s diametrálne rôznymi školami...ak máš schopnosti ísť tam teraz, je jedno, čo si doteraz robila a zvládneš to. Za to, že tam zvykne chodiť nejaký typ ľudí, neznamená že tam nemôžeš ísť ty. A z hotelovky neviem kam chodia, ale podľa mňa už hlavne končia vzdelávanie a nejdú často na vš. Podľa mňa na cestovný ruch chodia hlavne takí nevyprofilovaní gymnazisti, čo si ešte chcú poštudovať.
jasne z hocijakej strednej mozes, ak mas maturitu a aj ste na strednej nbebrali tie predmety ktore su dolezite na prijimacky, tak si ich budes musiet sama dostudovat. pre teba robota naviac, zalezi od toho ako sa budes snazit,
je to skoro, ale chcem byť informovaná...už keď je to tu...ja sa tiež chcem spýtať, že či naozaj nezáleží na tom akú mám SŠ...je to bežné, že ľudia, ktorí napríklad vyštudovali za kuchára alebo čašníka môžu ísť na nejaké právo alebo medicínu? Ja napríklad chodím na Zdravotku a určite uvažujem nad nejakou VŠ...pravdepodobne medicínu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov