ahojte, robim jeden projekt a poprasila by som kebyže mi každy vysokoškolak napíše na aku výšku chodí(celý názov), presný odbor, a v akom meste to je.....ďakujem pekne (prípadne ak si neni vysokoškolak na aku VŠ sa chystas)
@austin1991 na toto som kind of chcela ísť (min. na tú fakultu), ale Trnavu by som neprežila
----------------------
Inak takýto prieskum je kvalitná blbosť, štatisticky ti to bude načo? Ak chceš počty študentov na jednotlivých VŠ, určite získaš relevantnejšie čísla z webov škôl.
No a idem na Slovenskú technickú univerzitu v Bratislave, Fakultu chemickej a potravinárskej technológi, odbor chemické inžinierstvo.
Žilinská univerzita v Žiline-Počítačové inžinierstvo alebo Informatika poprípade by som šla študovať ešte... Uvidím ale či budem mať chuť sa pomalíčky týrať...
Slovenská technická univerzita Bratislava- Informatika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Slovenská technická univerzita v Bratislave, Materiálovotechnologická fakulta so sídlom v Trnave, Priemyselné manažérstvo, Trnava.
Slovenská technická univerzita v BA, Materiálovotechnologická fakulta v TT=
odbor Bc.- Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci
odbor Ing.- Integrovaná bezpečnosť
----------------------
Inak takýto prieskum je kvalitná blbosť, štatisticky ti to bude načo? Ak chceš počty študentov na jednotlivých VŠ, určite získaš relevantnejšie čísla z webov škôl.
No a idem na Slovenskú technickú univerzitu v Bratislave, Fakultu chemickej a potravinárskej technológi, odbor chemické inžinierstvo.
(už teraz ľutujem )
Slovenská technická univerzita Bratislava- Informatika
A ja sa idem hrat na dolezitu a tajomnu a nenapisem sem kde studujem, cha cha.
Univerzita Mateja Bela, Banská Bystrica, tlmočníctvo a prekladateľstvo, aj+kultúra-šJ+kultúra
ale koncim tam po druhom semestri, je to kravina :/
ale tak as you wish
STU FEI, aplikovana informatika
ahoj, ty študuješ odbor učiteľstvo pre primárne vzdelávanie v Nitre? potrebovala by som sa poradiť, môžem ťa pootravovať ??