Chodí prosimvás niekto sem » www.akademiapz.sk/... ? .. ak hej tak napíšte ako vam tam je popripade kde ste po vyštudovaní a hlavne ake boli prijimačky hlavne tie fyzickee D
mám tam dvoch kamarátov. Prijímačky sú aj zo všeobecného rozhľadu, takže to môže byť pre niekoho ľahké a pre iného ťažké, ale aj tak ich oboch vzali na odvolanie...
neviem čo je na tom pravdy, ale po vyštudovaním tej školy si možno tak SBS-kár, ale nejdem trepať, lebo to nemám z vlastnej hlavy, to mám od tých, čo vyštudovali, alebo čo radšej ušli... ale tým kamošom sa tam páči, akurát sa treba pripraviť, že sa tam učíš rôzne "predmety" a zachádzaš do rôznych odborov ako je psychologia, plitologia, ekonomika,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
neviem čo je na tom pravdy, ale po vyštudovaním tej školy si možno tak SBS-kár, ale nejdem trepať, lebo to nemám z vlastnej hlavy, to mám od tých, čo vyštudovali, alebo čo radšej ušli... ale tým kamošom sa tam páči, akurát sa treba pripraviť, že sa tam učíš rôzne "predmety" a zachádzaš do rôznych odborov ako je psychologia, plitologia, ekonomika,...