Budúci rok maturujem, takže je načase vybrať si VS . A niesom stotožnená celkom s tým čo by som chcela robiť.. Čo som pozerala zhruba čo také bavila by ma práca v letectve. Letuška? práca od 18 - 30? a potom čo? v kokpite airbusu som nikdy nevidela sedieť
@violetka zaujimave, ze tolko bab sa hrnie na letecku fakultu...skoro vsetky naj kamaratky co poznam tam isli. Vela stastia potom na konstruktivnej geometrii (kamaratka je genius vo vsetkych smeroch a tento predmet nevie prekusnut)
budúci rok, akože teraz si tretiačka? ak hej tak jeb na to, kopa mojich spolužiakov nevedela ešte v januári - februári toho roku, kedy sme maturovali, kam si dajú prihlášku.. a to sa väčšina odovzdáva do konca februára,. tak klud prosimťa keď to nepríde samo, tak ťa donúti termín vybrať si xD
@violetka na letušku nepotrebuješ vysokú školu .... a čo sa týka pilotky, kľudne môžeš ísť, ak si trúfaš, len treba ti na to dobrú hlavu a kopec peňazí
ak chces byt pilotka, tak vela stastia. Je to financne narocne, ale to by problem nebol - piloti musia mat skutocne dobru hlavu. Matematika, logika, FYZIKA!, meterologia a kopec dalsich veci
pokial ta to taha na letecku, tak chod na letecku, rok tam vydrzis a zistis, ci to je alebo nie je pre teba.. a nikdy nie je neskoro bud prestupit na nejaku inu skolu, alebo si podat prihlasku nanovo a zacat odznova
no pilot...ak máš milion (ešte slovenských korun) vo vrecku, tak choď ale nie važne, je to tak...moja sestrenica študuje v žiline leteckú dopravu, lebo ju to strašne baví a potom bude môcť robiť na letisku...je to dosť ťažká škola, ale keď chceš, zvládneš
@0 ja byt tebou urcite idem na to letectvo ,je to tusim v ziline a aj v kosiciach. takze to aspon treba vyskusat.pripadne skus studovat jazyky ,ja osobne v tom vidim buducnost. v kazdom pripade drzim palce
Moj názor, je že ešte je času...ja maturujem tento rok a tolko príležitosti nám ponúkajú, kde si môžme vybrať školu.... Ja som chcela ísť v tretiaku na medicínu, no teraz viem, že to asi to čo bude moje žiotné povolanie
Možno ťa časom osloví niečo íné... Ale ak si aktívna už teraz skús si prejisť vysoké školy a aké ponúkajú odbory, uvidíš čo ťa chytí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Možno ťa časom osloví niečo íné... Ale ak si aktívna už teraz skús si prejisť vysoké školy a aké ponúkajú odbory, uvidíš čo ťa chytí..