Fuha - no tak to je dost bla situacia - nechcel by som ju zazit - a dufam ze ta kamoska nie si ty lebo to nie je nic za co sa musis hambit - mala by si poziadat o odbornu pomoc - lebo je to podla mna nejyk druh fobie - cize strachu z niecoho - neviem ci sa bojis infekcie alebo spiny alebo neviem co - asi tolko k tomu.
nooo, mne je akoze tiez doma najlesie a snazim sa VZDY vydrzat...sak u nas na skolskych wckach, tak tam je to o zivot, ci ti tam dakto nevtrhne, jak ja raz jednej babe omylom ( ale tak to dopadne ked niekto nevie povedat OBSADENE po zaklopani ) A ja sa tiez mimo domu akosi nemozem sustredit
no ked som v skole tak tam moc potrebu nehcem vykonat ale ked musim tak musim hadam nepojdem cez mestom tancom nie? aby som nepustil.
Ked som bol v Taliansku tak to viem. postavil som sa za zastavku a cikal som si do travicke. sice sa po mne pozerali ako po jebnutom ale co? nebol som na Slovensku zaitok na nezaplatenie
moja spoluziacka ma tiez taky problem ze proste potrebuje na to klud a cistucko najlepsie je ako ide v skole na wcko a pat minut ticho potom pocut cccc a stastne yes...
alebo ako sa musime trepat cez cele mesto aby sa mohla vycikat v cistuckom wcku
ti vole to su temy hehe sak ked treba tak treba aj prirodu pohnojit len haluz je potom ked bezis do kriakou a tam sere dakto druhy zacnes sa ujebavat a potom sa uz uplne doseres lebo hladas dalsie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nooo, mne je akoze tiez doma najlesie a snazim sa VZDY vydrzat...sak u nas na skolskych wckach, tak tam je to o zivot, ci ti tam dakto nevtrhne, jak ja raz jednej babe omylom ( ale tak to dopadne ked niekto nevie povedat OBSADENE po zaklopani ) A ja sa tiez mimo domu akosi nemozem sustredit
Ked som bol v Taliansku tak to viem. postavil som sa za zastavku a cikal som si do travicke. sice sa po mne pozerali ako po jebnutom ale co? nebol som na Slovensku zaitok na nezaplatenie
K teme
No problems
Dobry gazda si aj domov prinesie sa hovori
alebo ako sa musime trepat cez cele mesto aby sa mohla vycikat v cistuckom wcku
A suhlasim s Typkom. Ja dokonca nerada chodim aj na zachod u nas doma, ale nasi mi nechcu kupit vlastny...